(無圖)點解香港地靚女多過靚仔咁多

394 回覆
211 Like 640 Dislike
咁你咪普通狗公 抵你冇女
咁又未必要gym既 而家韓系都係興高高瘦瘦 矮仔先要做gym
https://www.reddit.com/r/Instagramreality/
俾各位ching做學術研究
咁癲嘅咩
但大隻仔9成係拖住靚女
你行出街係有牛既地方?
大隻既話你幾樣衰都樣衰少一半先啦
點解?
咩叫化大對睇
好 ok 啦

搵果條撚屌教授先嘔心
低價值(港男)當然比高價值(港女)唾棄
啲女成日話大波唔興,大波著衫唔好睇吖嘛
邊條女?? 我上次去吧條女見我大波發姣自己坐上黎

女人既(其中)人生課題就係追求靚
如果咁都做唔好..除非真係事業有成
因為男人又懶又多多籍口
少少嘢都唔願做 唔願試
想講男同女嘅tinder就係呢種分別
睇男仔account, swipe啲女都唔差 有啲仲幾正
但睇女仔account, swipe十條仔有八條好似張gif咁
身高:
女嘅無所謂 150-175 都有market
男嘅無175就已經玩完

身型:
港女無波都仲可以露下腳or 裝下假狗, which而家都好common
男嘅身高已經決定左大部分 剩低會操野嘅又唔可以操到太大隻好似小拳石咁

臉型:
男嘅短頭髮一定無得遮
女嘅可以靠髮型+打陰影去遮

五官:
女嘅單眼皮會痴膠紙/吊線/割隻眼皮
無眉毛嘅會畫眉漂眉
眼睫毛唔夠長又可以畫
眼唔夠大會戴con
鼻唔夠直會打陰影
皮膚唔好黑眼圈大會用遮瑕+粉底
仲未計每個月去美容院做facial

男嘅每日會用洗臉膏+剃鬚已經算好好
其餘100%純天然

頭髮:
女嘅會去salon焗油 染髮 整直整鬈
男嘅就去排qb house

衣著:
賣衫鋪頭女裝多過男裝已經解釋左一切
男嘅u記無印已經可以著一年

不過無計
相信男嘅如果唔係為左溝女
應該大部分人都唔會花太多時間去扮靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞