(無圖)點解香港地靚女多過靚仔咁多

394 回覆
211 Like 640 Dislike
平均幾個後生女仔就有一個係靚女,相反靚仔係香港好似稀有生物咁,就算靚仔,大多數都係混血,無咩純本土靚仔,台灣反而比例比較高

香港女仔比香港男仔善用filter
女有得化妝
痴雙眼皮 化大對睇都差好撚遠
喬裝 filter 整容 變性

啱啱先講完,一黎就有對比
女人會化妝, 男人唔會
條女乜水
大佬港女每個月拎人工做facial打水光針 打斑 打peco 買化妝品去提升自己 港男每個月人工洗晒係條女身上最後自己渣都冇
鏡仔個個濃妝
真, 望撚住幅相
邊撚到靚女, 香港地做女真係easy mode

一個catch point都無, 望完唔會記得個樣, 又靚女
望下個裝修咩風格 仲好過睇條女
ON9

男其實都有得化淨係用遮瑕膏已經差勁遠
就係樓豬呢啲思想。
搞到香港人知道冇靚仔,所以夾硬搞隊賤鏡出嚟 當靚仔
我嘅10個9個都係港男都係自大自滿撚
覺得自己唔需要特別打扮或者無要求
成日都好多柒頭但係自信滿滿批評d女

夠膽講香港男仔一定柒過女仔好多 外型上
巴膠+鐵膠 佔咗香港男仔幾多成
剩低個啲"正常人"又有幾多件係基因好
我公司啲女/師奶真係賺錢買花戴,啲男上司又錫
我呢啲毒撚真係

係,好心唔好成日信ig d相
啲女識化妝 識襯衫 基本長頭髮 唔肥 有個細波仔Bcup 已經係正已經係靚女

相反d男 一係矮 一係瘦 一係肥
天然資源已經咁不堪 仲要懶 個個都係黑灰白淨色tee裇 短褲 波鞋
雖然保琦天然資源都係好柒 起碼都真係會執下
有髮型 有襯下衫 都叫順眼少少
唔係 香港女仔個樣係普遍真係比較靚
又或者順眼
你去台灣 日本行一轉
你會發現香港女仔靚既比例多好多
當然身材另計
化妝加filter 真樣唔係咁架 上小d ig啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞