[HKUST] 科大討論區(30)- 紀念劉曉波

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
到底1960要點溫 我上次已經below左1.5個SD

下個sem努力d咪得

下個sem努力d咪得

mean已經C+
below 1.5 sd .............

下個sem努力d咪得

Late drop咪算囉

都叫左ching你唔好再望人地個背
然後要上上下堂走出去打丁嫁啦
又推post推得咁快

講course就快

銀河
Gf幾時cb

月底
等緊teaser

好期待
一講course推咁快是咪痴撚線?

科大隊長巧耐茅見

科大唔痴線叫乜野科大?
隔離post咩事
個樓主係今年dse?

你指邊個
隔離post咩事
個樓主係今年dse?

你指邊個

準備dse 30-32分入ust gbus 你問我答
https://lihkg.com/thread/311672?ref=ios
This one
唔知發生緊咩事

科大仔嚟
隔離post咩事
個樓主係今年dse?

你指邊個

https://lihkg.com/thread/311672?ref=ios
This one
唔知發生緊咩事

隔離post咩事
個樓主係今年dse?

你指邊個

This one
唔知發生緊咩事

ching唔好跟住炒車先啦

科大隊長巧耐茅見

Hi Batman
隔離post咩事
個樓主係今年dse?

Sana 係UST Qfin
有無ching覺得beatrice好正

把聲姣到
好想瘋狂畀佢good morning

把聲姣到

今日仲要係鮮紅色衫

把聲姣到

今日仲要係鮮紅色衫

玫瑰花花衫

把聲姣到

今日仲要係鮮紅色衫

玫瑰花花衫

上堂仲要係粉紅色露膊衫
好想瘋狂上佢堂 係咁聽佢講英文

把聲姣到

今日仲要係鮮紅色衫

玫瑰花花衫

上堂仲要係粉紅色露膊衫

句good mor~ning聽出耳油

把聲姣到

今日仲要係鮮紅色衫

玫瑰花花衫

上堂仲要係粉紅色露膊衫

有課仲要係講 sex, penis

把聲姣到

今日仲要係鮮紅色衫

玫瑰花花衫

上堂仲要係粉紅色露膊衫

有課仲要係講 sex, penis

聽聞佢廣東話仲好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞