準備dse 30-32分入ust gbus 你問我答

224 回覆
3 Like 81 Dislike
有無野想問?
肥中文?
肥中文?

No, 今年dse
7科32?
好撚威咩
幾高分入到嚟咪又係冇女
等溝豬閪肥婆啦你
7科32?

5科
好撚威咩
幾高分入到嚟咪又係冇女
等溝豬閪肥婆啦你

本身有女朋友
7科32?

5科

咁姐話計埋中英文啲細分
gbus收咁低咩
7科32?

5科

咁姐話計埋中英文啲細分

估自己 應該477577 econ bafs
7科32?

5科

計埋細分?
best5 32 老閪都入bba law啦

UST Gbus好好多

UST Gbus好好多

唔覺
本身個人咁勁,讀咩科都出路好,冇理由讀埋gbus呢d吹水科
Bba law仲有law,有機會做律師,況且bba law都可以做gbus嘅工
好撚威咩
幾高分入到嚟咪又係冇女
等溝豬閪肥婆啦你

本身有女朋友

入咗就冇架啦
Ust咁chur仲邊有時間見條女
準備比人
諗下好啦

UST Gbus好好多

唔覺
Bba law仲有law,有機會做律師,況且bba law都可以做gbus嘅工

UST Gbus好好多

唔覺

Gbus可以second major finance econ accounting is etc

UST Gbus好好多

唔覺

Gbus可以second major finance econ accounting is etc

呢個普通bba都有嘅野就唔係gbus賣點
想知好耐,究竟gbus對搵工係咪真係有幫助
我覺得係勁人入gbus,所以佢地出路好,而呢d人入其他科出路都可以好好
而唔係因為入gbus,所以出路好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞