[HKUST] 科大討論區(30)- 紀念劉曉波

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
痴線嫁咁大乳都只係黃乳

Yes
Me love 如水 雜技 我為何讓你走 離家出走 街燈晚餐 驗傷

好鍾意佢翻唱"你的眼神"

反而你的眼神真係麻麻地
如水最正
難過亦過 難道我 嫌損失未夠多

無悔在我 還是我 任你多麼差錯~
無謂去追問為何~

新公司嘅歌最鍾意天敵

太擾敵

我要專心背書

遲d同條囡聽先
依家真係要溫書

又曲線哂女

邊個再曬女我就閹邊個

句句回覆都關條女事

blocked
你地係咁早起身,定6點都未瞓

我依家岩岩起身

摺拉

我依家岩岩起身

摺拉

我依家岩岩起身

摺拉

依家去見accounting clerk既工

加油ching
Summer有無grad job搵
一朝就十幾封high priority email 點做牙
有冇ching鐘意王傑
有冇ching鐘意王傑

[SOSC2970]不要被prof 善良外表欺騙
LAI Pui Yee
課程時間:2015年FALL SEM

授課教授:LAI, Pui Yee

這門課的Grade:還沒有GRADE

我覺得這門課 很無聊

想reg 這個course 之前要考慮以下幾點:

不要被prof 善良外表欺騙! 這個PROF只顧和兒子共享天倫樂 ,有問題要隔幾天才覆email。Prof 也不理會free riders 存在,peer evaluation 被刪除,沒有透明度, 沒有調整free rider 的分數。Peer evaluation 都是空談?

上課時照唸ppt, 失眠的話,上這個course 有用

期考同project 同paper 同一個星期交。出題素質低,部分考試題目從網上直接抄,其中一條mc的選項重覆,但prof沒有取消那題

如果想自chur,就reg她的course 吧!

希望有天lecturer 會改善教學方法,thank you for your kind attention。
[SOSC2970]不要被prof 善良外表欺騙
LAI Pui Yee
課程時間:2015年FALL SEM

授課教授:LAI, Pui Yee

這門課的Grade:還沒有GRADE

我覺得這門課 很無聊

想reg 這個course 之前要考慮以下幾點:

不要被prof 善良外表欺騙! 這個PROF只顧和兒子共享天倫樂 ,有問題要隔幾天才覆email。Prof 也不理會free riders 存在,peer evaluation 被刪除,沒有透明度, 沒有調整free rider 的分數。Peer evaluation 都是空談?

上課時照唸ppt, 失眠的話,上這個course 有用

期考同project 同paper 同一個星期交。出題素質低,部分考試題目從網上直接抄,其中一條mc的選項重覆,但prof沒有取消那題

如果想自chur,就reg她的course 吧!

希望有天lecturer 會改善教學方法,thank you for your kind attention。

好想共享天倫之樂
btw 圖呢
有冇ching鐘意王傑

我是真的愛上你

Hello
誰明浪子心
酒醉酒醒
Mt 幾時出分
銀行嗰堆係咪開左sem先開始請人?

有冇ching鐘意王傑

我是真的愛上你

難道不夠浪漫是罪名~~~~~~~~~

summer係咪無乜工搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞