黑門市場根本垃撚圾,不去也罷

144 回覆
198 Like 13 Dislike
大板都有漁巿場,呢間野我介紹比朋友,佢地話同築地差唔多~ 我自己就未食過築地,比較唔到~
呢間野我覺得超正~朋友話依家要排1個鐘
http://bzkit.bzworker.com/?p=1448

行勁撚遠
¥2000 五件
食落就料就唔差,但舊飯散開
成班懶係特別咁 熱門野一定要踩到一文不值 一定係少人去個D先好 都ON99 唔覺黑門市場好垃圾 還可以

完全講出重點

d "旅遊達人" 最識扮晒玩家,遊客多既地方就係衰。有條達人夠膽死介紹我去賣新鮮海產既漁市場,唔通我買隻蟹返酒店炒?都on99.

信達人夠晒死
d "旅遊達人" 最識扮晒玩家,遊客多既地方就係衰。有條達人夠膽死介紹我去賣新鮮海產既漁市場,唔通我買隻蟹返酒店炒?都on99.

信達人夠晒死

好多包煮/刺身/燒
函館 八戸個魚市場都係
八戶有間 BBQ 可以畀錢之後自己燒
係之前睇絲打介紹
1000¥ 有4隻大帆立貝
反而唔會專登走去要排長隊嘅舖頭
黑門又細又多人 去過一兩次夠哂
Btw去築地上網介紹過果間海膽店 鮨
最緊要勁好彩唔洗等太耐
真心唔錯 朋友膽固醇過高都走去食
黑門D人起碼唔會黑9你面 用日文屌9你唔叫野食
我去築地大和 排隊唔再講
入到去無MANU 一定要叫SET
6件野收我3000都算
我食得快, 等女朋友食完先走
佢就用粵語問我要唔要D咩野, 我話唔洗
之後就用日文講一大段野 最後用粵語同我講多謝曬
入去到走 前後15分鐘都無,

請我都唔會再去

廣東話就廣東話啦
你指menu? 係咪鮮腥皂人
佢識你語言算幾有誠意
或者佢去過澳牛見識過以為香港係咁
真心如果佢咁對我我會覺得幾窩心

你on9囉屌
啲嘢好Q貴
黑門D人起碼唔會黑9你面 用日文屌9你唔叫野食
我去築地大和 排隊唔再講
入到去無MANU 一定要叫SET
6件野收我3000都算
我食得快, 等女朋友食完先走
佢就用粵語問我要唔要D咩野, 我話唔洗
之後就用日文講一大段野 最後用粵語同我講多謝曬
入去到走 前後15分鐘都無,

請我都唔會再去

傻閪
咁不如大家推介下除左黑門,仲有咩地方食刺身壽司抵食?

我去過一次黑門,覺得大部份係貴,但都有幾間係好食,記得有一間係個呀叔即開海膽

黎緊 11月再去大阪,想睇下大家有咩推介?

大阪名物,金龍拉麵+元袓元綠壽司,未食過唔好話自己去過大阪

得罪講句 我覺得金龍唔係好好食。反而近黑門有檔拉麵
唔去黑門去邊
咁不如大家推介下除左黑門,仲有咩地方食刺身壽司抵食?

我去過一次黑門,覺得大部份係貴,但都有幾間係好食,記得有一間係個呀叔即開海膽

黎緊 11月再去大阪,想睇下大家有咩推介?

大阪名物,金龍拉麵+元袓元綠壽司,未食過唔好話自己去過大阪

老老豆豆乜撚都可以唔食 但係杯豆漿就一定要飲

濃郁到不得了!
唔講黑門,大阪根本已經變左公廁
係條街到聽得最多既係廣東話>普通話

而家成個日本都係公廁,上去屋久島都有大陸團

我去過好多地方0支那人
睇你本身識唔識去
可以試下去黑潮市場 唔錯
老老豆豆乜撚都可以唔食 但係杯豆漿就一定要飲

濃郁到不得了!

我鐘意飲稀d
大板都有漁巿場,呢間野我介紹比朋友,佢地話同築地差唔多~ 我自己就未食過築地,比較唔到~
呢間野我覺得超正~朋友話依家要排1個鐘
http://bzkit.bzworker.com/?p=1448

行勁撚遠
¥2000 五件
食落就料就唔差,但舊飯散開

成碟垃圾咁,當客人傻
黑門市場真係狗先去 又臭 又貴 又難食 又多蝗
成班懶係特別咁 熱門野一定要踩到一文不值 一定係少人去個D先好 都ON99 唔覺黑門市場好垃圾 還可以

唔係熱門野就踩 冷門野就讚. 係客觀條件睇:

1. 築地要倒屎咁早排2粒鐘食sushi? 市區內有好多同樣水平同樣價錢既鋪頭. 上tabelog 搵啦.

2. 黑門d 價錢係擺到明湯遊客. 見過成1000 yen 一隻燒凡立貝. 唔好玩啦. 又係市區大把同水準.

另外用電腦上tabelog 係唔洗俾錢, 亦有晒所有search option. 手機版唔洗錢係有俾你個2個 default search option 基本上係夠晒. 基本上電腦都係淨係用頭2個都夠做

電話用app或mobile web只可show 到top 5
想睇晒可以用chrome再開request desktop site就會出返電腦版,係無咁好睇,但show晒
日本狗都唔屌
遠少少去白濱個toretore漁市場正,但一樣好多香港人
4年前去黑門好正
兩年前再去就差左好多

我十年前去先正,早五年已經變質

我十二年前去先正,早六年已經變質
4年前去黑門好正
兩年前再去就差左好多

我十年前去先正,早五年已經變質

我十二年前去先正,早六年已經變質

我廿五年前去先最正, 早十年已經變垃圾
其實我覺得黑門作為一個遊客區已經算係咁架啦
其實黑門最撚垃圾只係其他蝗嘈住曬又係度鳩叫 連講句廣東話都唔想
黑潮市場都係垃圾黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞