黑門市場根本垃撚圾,不去也罷

144 回覆
198 Like 13 Dislike
又黎逢紅必屌
又黎逢紅必屌
成班懶係特別咁 熱門野一定要踩到一文不值 一定係少人去個D先好 都ON99 唔覺黑門市場好垃圾 還可以

完全講出重點
青森八戶又貴又唔好食
千祈唔好嚟食
又黎逢紅必屌

岩呀
根本屌完都唔會少左香港人
阿婆燒扇貝o個d就真係垃圾
我記得我去之前做research 明明話黑門d 野係平

去到行左成個圈都冇野真係平 不過係幾好食既有d 拖羅同海膽

呢個質素黎講算平啦
我記得我去之前做research 明明話黑門d 野係平

去到行左成個圈都冇野真係平 不過係幾好食既有d 拖羅同海膽

呢個質素黎講算平啦

同香港比咪平,出咗黑門市場同質素起碼7折

個阿婆好陰濕,專呃遊客錢

個阿婆好陰濕,專呃遊客錢

Story le?
黎緊會去
有無邊個特別推介?
或者無咁伏
冇錢窮遊咪撚去啦,唔好去cheap晒
關西地區既話 中央市場去過唔錯

中之島漁港都ok

中之島漁港都ok

黑潮係咪伏
食牛既搭遠少少去神戶
食魚既搭遠少少去和歌山
順便避開支那人同港豬

中之島漁港都ok

黑潮係咪伏

黑門好d
中之島1500yen到成條魚刺生我就覺幾底我就中意再係黑門買吞拿
淡季去 唔覺多人
d 野都ok 好食,但真係貴

築地我都無排最多人果兩間,食左間叫鮨文,等左唔夠5min 就有位
一個set 都有十舊 滿意

去旅行最緊要開心,既然plan 左決定左去
唔享受都要接受,咁大怨氣都無用

覺得落差好大的話只好怪自己做唔夠research
所有旅遊熱點都一定俾人吹大嫁啦,要有心理準備

我去兩次都係食鮨文
又係好快有位,又唔叫好貴

都唔係明去旅行都要排隊食野,時間多咩
黑門D人起碼唔會黑9你面 用日文屌9你唔叫野食
我去築地大和 排隊唔再講
入到去無MANU 一定要叫SET
6件野收我3000都算
我食得快, 等女朋友食完先走
佢就用粵語問我要唔要D咩野, 我話唔洗
之後就用日文講一大段野 最後用粵語同我講多謝曬
入去到走 前後15分鐘都無,

請我都唔會再去

廣東話就廣東話啦
你指menu? 係咪鮮腥皂人
佢識你語言算幾有誠意
或者佢去過澳牛見識過以為香港係咁
真心如果佢咁對我我會覺得幾窩心

築地係最憎排極耐飛, 市區大把壽司店一樣咁好食

壽司大 係我食落覺得最有感情ge一間,就算再排隊我都肯

上次去大和 師傅地超好人喎
又主動同我地影相 又盡量用識嘅廣東話同我地傾兩句
又教我地唔同壽司叫咩日文名
不嬲去呢啲地方都係無散叫㗎喇
香港高級少少嘅壽司鋪都係咁
會唔會係你自己問題
6件野收我3000都算

請我都唔會再去

廣東話就廣東話啦
佢識你語言算幾有誠意

會唔會係你自己問題

散叫八件起

兩間都食過 大係好食啲
都有用廣東話同我哋講
6件野收我3000都算

請我都唔會再去

廣東話就廣東話啦
佢識你語言算幾有誠意

會唔會係你自己問題

散叫八件起

兩間都食過 大係好食啲
都有用廣東話同我哋講

壽司大排隊排到on99
其實日本好多細城市d漁港又平又新鮮,上次去沼津港食魚生絕對好食過黑門築地
其實日本好多細城市d漁港又平又新鮮,上次去沼津港食魚生絕對好食過黑門築地

扮有料搵認同

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞