黑門市場根本垃撚圾,不去也罷

144 回覆
198 Like 13 Dislike
條街多人到仆街
同埋全條街得四種人會行:香港支那台灣鬼佬
我寧願返去築地好過
黑門市場是垃圾
但唔會為食魚生特登落東京築地
關西地區既話 中央市場去過唔錯
關西地區既話 中央市場去過唔錯

細過狗屎
黑門D人起碼唔會黑9你面 用日文屌9你唔叫野食
我去築地大和 排隊唔再講
入到去無MANU 一定要叫SET
6件野收我3000都算
我食得快, 等女朋友食完先走
佢就用粵語問我要唔要D咩野, 我話唔洗
之後就用日文講一大段野 最後用粵語同我講多謝曬
入去到走 前後15分鐘都無,

請我都唔會再去
6件野收我3000都算

請我都唔會再去

廣東話就廣東話啦
你指menu? 係咪鮮腥皂人
佢識你語言算幾有誠意
或者佢去過澳牛見識過以為香港係咁
真心如果佢咁對我我會覺得幾窩心
次次我都無plan到去

但係最後一日朝早又唔知點解會去左果度食壽司先走
除左黑門仲有邊度有靚生果買?
屌又貴又垃圾
唔會再去
但是呢類魚生市場 係大阪黎講 仲有咩選擇先
我覺得黑門隔離間超市啲嘢仲好食..
黑門去一次就夠,唔使再去
嘢又唔係平,又唔係特別好食,又多人
成班港豬起度餓狗搶屎
築地咪一鳩樣
唔講黑門,大阪根本已經變左公廁
係條街到聽得最多既係廣東話>普通話

而家成個日本都係公廁,上去屋久島都有大陸團

香港同支那一樣講野大大聲 就算條街得10%港支都依然認到

香港同支那一樣講野大大聲 就算條街得10%港支都依然認到

而家成個日本都係公廁,上去屋久島都有大陸團

上次去東北六日淨係撞過一個香港人
用左300幾蚊買一塊和牛
有得即煎個間
好難食,用個電子爐整到好似烚出黎
一啲牛香都無

三平個間仲仆街 啲蝦死嘅霉哂
死都唔換比我
痴撚線
6件野收我3000都算

請我都唔會再去

廣東話就廣東話啦
你指menu? 係咪鮮腥皂人
佢識你語言算幾有誠意
或者佢去過澳牛見識過以為香港係咁
真心如果佢咁對我我會覺得幾窩心

築地係最憎排極耐飛, 市區大把壽司店一樣咁好食

壽司大 係我食落覺得最有感情ge一間,就算再排隊我都肯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞