英國嘅送貨服務真係一流

245 回覆
582 Like 84 Dislike
所以香港用順豐算係超級好
好多車手都有抽keys 可以有access 入去啲apartment 到,根本唔洗打俾你都入到去
今次真係撐唔落,樓主你講其他啦,我再撐你
可能我住緊嗰區比較遠同住detached house
Amazon多數都下午/晚上先嚟送貨
真係放低禁門鐘就走人
早排門鐘壞壞地就禁完門鐘再knock 門就算
有次下午送完貨,晚上我食完飯睇下張單送到邊先見到寫已送到但無人所以放門口,先知有貨到
好彩住緊呢區治安好好
門匙經常插喺門口過夜都無事
香港d 垃圾, 試過話朝早黎, 結果到我收工時間後先有人黎, 香港咁撚細都可以搞到咁, 垃圾, 浪費左我一日假
試過DHL夜晚9點仲派緊件喎
too bad
樂觀SIR會唔會去英國
same 屋企有人但冇聽過門鐘聲
check翻個site話放左係垃圾桶 搵曬門口三個垃圾桶都冇
結果放左係隔離屋個垃圾桶
黎咗英國兩年,總結呢度返基層工嘅national spirit 係:not giving a fuck
順丰可以嫁
你同果區派貨尸兄相熟左
打去講聲就得
你又係星期六嘅分身?
冇踩港,不嬲都話美麗新香港国制最好
係喎 royal mail 自己有fob拍入去
講真順豐屌打英國九成物流公司
但個post 都五百幾個正皮
啲人真係對人唔對事
what a joke
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞