[年少無知] 碌爆卡應該點還

212 回覆
3 Like 66 Dislike
請善用起底功能
我都幫屋企還緊十幾萬 下年4月就還完啦 加油
我都幫屋企還緊十幾萬 下年4月就還完啦 加油

加油 我仲有4年
其實好簡單 做現金分期 分36個月 一個月都係還4000

我問左分48還4600

你問邊到 佢收你1700息一個月 咁做黎做咩 我做過10萬分期 分36 一個月息都係350 你似吹水多喎

我有心上黎問
點解仲要吹水

岩岩去睇 恒生做梗分期年利率做梗4.2% 好想知邊間銀行收你15% 吹水前計下條數

32.5年息 我都借過
借12萬最後實還21萬左右
點解可以咁on9
你一個月比幾錢家用
其實好簡單 做現金分期 分36個月 一個月都係還4000

我問左分48還4600

你問邊到 佢收你1700息一個月 咁做黎做咩 我做過10萬分期 分36 一個月息都係350 你似吹水多喎

我有心上黎問
點解仲要吹水

岩岩去睇 恒生做梗分期年利率做梗4.2% 好想知邊間銀行收你15% 吹水前計下條數

32.5年息 我都借過
借12萬最後實還21萬左右

貴到

還足一年頂唔順
問人借一筆清
果年還既幾皮野只係掂到啲息
一筆過都仲要俾銀行十幾萬

依家每個月還3000俾人 要還到2010年十月
樓主咪撚再碌卡
剪左去
我果時係借p loan還卡數無剪卡
又用信用卡透支現金試埋啲山草藥療法
最後搞成咁
我差萬7蚊卡數,還極都係咁上下,如果做現金分期,可以分幾多期?

咁細數去返銀行問下啦

唔細啦下化

萬7wo 咁都唔細?

有份正職萬7有幾大
我差萬7蚊卡數,還極都係咁上下,如果做現金分期,可以分幾多期?

得!
一定少息過還minpay
萬七你都吃力既話
唔好比條數再大落去
走數囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞