[年少無知] 碌爆卡應該點還

212 回覆
3 Like 66 Dislike
樓主不如放低tg傾傾
我自己最勁個陣欠債有差不多20萬
而家還剩 8萬到, 下年5月應該可以還清哂
都係每月打份萬零工,
但真心唔建議你係咁借上借, 只會係無底深潭
做我條女半年我幫你還晒佢

半年你要點回本法
點解咁多版仲未有佢

其實新一任都係呢個樣
問銀行或者朋友或者老母借
之後慢慢還返比佢地
我差萬7蚊卡數,還極都係咁上下,如果做現金分期,可以分幾多期?
我差萬7蚊卡數,還極都係咁上下,如果做現金分期,可以分幾多期?

咁細數去返銀行問下啦
洗鬼還咩
破產啦
10幾萬都破產
依家冇波賭呀大佬 你想點幫你呀
唔識理財就一定要學
信用卡比你係一個方便
唔係比你㩒錢出黎用

好彩我咁耐以黎從未試過現金透支。
有冇睇過個廣告 同佢借錢 就可以找哂d卡數 慳左d息仲夠錢買多件衫添
有心還好簡單
去邦民清卡數計劃
做完之後剪剩一張信用卡
再張信用卡既limit變到5000蚊
仲有無金額比你碌?有既有辦法 而且唔影響信用評級 都要分期

咁細數去返銀行問下啦

唔細啦下化

咁細數去返銀行問下啦

唔細啦下化

咪撚玩啦萬七,唔撚知以為講緊十七萬。

咁細數去返銀行問下啦

唔細啦下化

萬7wo 咁都唔細?

咁細數去返銀行問下啦

唔細啦下化

係咪D還MIN PAY嘅ON9

咁細數去返銀行問下啦

唔細啦下化

萬7好快還完
如果你有收入既話

咁細數去返銀行問下啦

唔細啦下化

我只係話如果連萬七卡數都要話還極都係咁既話咁我真係唔知佢一個月搵幾多或者佢本身有冇積蓄。
好波

咁細數去返銀行問下啦

唔細啦下化

我只係話如果連萬七卡數都要話還極都係咁既話咁我真係唔知佢一個月搵幾多或者佢本身有冇積蓄。

唔洗幾耐佢就會好似樓主咁差十幾萬
借14萬 還22萬
仲未計14萬入面仲有先前d息
銀行咁好搵
借14萬 還22萬
仲未計14萬入面仲有先前d息
銀行咁好搵

我代表銀行多謝我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞