[年少無知] 碌爆卡應該點還

212 回覆
3 Like 66 Dislike
呢度有財仔搵生意
其實好簡單 做現金分期 分36個月 一個月都係還4000
師兄 你真係天才黎
靠自己啦 呢到冇人幫到人
點解好似睇過
其實好簡單 做現金分期 分36個月 一個月都係還4000

我問左分48還4600
淨係想知你買左乜

果陣搵唔到工返pt得幾千一個月
試過無比家用, 比人鬧左成個月
所以寧願唔夠洗碌卡都比左家用先

幫ex出左部iphone佢話會比返錢我
(到最後梗係無啦)
有時出街仲要我貼返轉頭
加加埋埋就咁樣

咁撚樣差14萬?
當連登仔無腦?
點解好似睇過

耐唔耐就會有呢d po
連登仔唔係個個都4,5萬個月既咩?
淨係想知你買左乜

(到最後梗係無啦)
有時出街仲要我貼返轉頭
加加埋埋就咁樣

咁撚樣差14萬?
當連登仔無腦?

呃你地做乜
連登仔唔係個個都4,5萬個月既咩?

點只啊
你睇下隔離按揭po先啦
呢度有財仔搵生意

覺得似係
淨係想知你買左乜

(到最後梗係無啦)
有時出街仲要我貼返轉頭
加加埋埋就咁樣

咁撚樣差14萬?
當連登仔無腦?

呃你地做乜

行街食飯睇戲唔係男方俾錢架咩

我就唔信有人會建議債仔用卡數清卡數
仲叫你用同一張卡

於債仔同個sales都無so

就算你個底花到連十零萬p loan 都借唔到
佢都會叫你搵擔保
即係用人地名借
淨係想知你買左乜

(到最後梗係無啦)
有時出街仲要我貼返轉頭
加加埋埋就咁樣

咁撚樣差14萬?
當連登仔無腦?

呃你地做乜

行街食飯睇戲唔係男方俾錢架咩

當時唔係
我舊公司有個女同事, 成日好鍾意買D figure仔放係檯面, 仲成日買, 有日佢講買呢D都買左10幾萬卡數, 最後要佢男友幫佢還

仲叫你用同一張卡

佢都會叫你搵擔保
即係用人地名借

佢真係咁講
無提過咩擔保果d
試過有個女仔fd 問我幫佢男朋友碌部新電話分期再比翻錢我得唔得
心諗佢條仔咁撚mk 容乜易散左唔撚見左條友
點知冇一個月真係散左

希望唔係樓主你
試過有個女仔fd 問我幫佢男朋友碌部新電話分期再比翻錢我得唔得
點知冇一個月真係散左

希望唔係樓主你

唔係
140,000卡數。。。

又唔使去到破產啩?
樓主個tu係幾多
點知冇一個月真係散左

希望唔係樓主你

大撚把啦,前派公司有條𡃁剛溝到條肥妹唔夠半個月就請佢去東京,機票食宿買野總共洗左三四雞,返黎唔夠半個月就話散左。

仲叫你用同一張卡

佢都會叫你搵擔保
即係用人地名借

冇錯,正常你搵返出糧 acc 銀行冇話借唔到,仲要只係月薪十倍左右,如果可以搵埋擔保就更加易做,借到清哂舊數 cut 埋張卡,幾年後又一條好漢。
扮乜撚野比家用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞