[年少無知] 碌爆卡應該點還

212 回覆
3 Like 66 Dislike
借朋友AC上黎問下

90後
月薪萬頭
年少無知
而家加埋息爭緊14萬卡數

想借錢一筆過還曬D卡數, 再分期還錢
去銀行問過 佢話好難做咁大筆私人貸款比我
只能夠套信用卡剩餘limit現金分期咁樣做
係咪真
淨係想知你買左乜
銀行私人貸款一筆過還晒再慢慢還筆貸款
期間不得再用信用卡先可以順利還清
買左咩? 套現晒佢
偶像
垃圾
死返入老母個閪度啦
走上黎獻世
萬頭做P LOAN TU 唔花應該借到十幾個架WOR
直接打去CARD CENTRE 做分期?
淨係想知你買左乜

果陣搵唔到工返pt得幾千一個月
試過無比家用, 比人鬧左成個月
所以寧願唔夠洗碌卡都比左家用先

幫ex出左部iphone佢話會比返錢我
(到最後梗係無啦)
有時出街仲要我貼返轉頭
加加埋埋就咁樣
借朋友AC上黎問下

90後
月薪萬頭
年少無知

係咪真

你咁樣好難借到
同屋企人傾
之後剪卡
用兩個名同銀行借14萬做36期

佢話我借個數係月薪10倍以上好難做到
借朋友AC上黎問下

90後
月薪萬頭
年少無知

係咪真

你咁樣好難借到
同屋企人傾
之後剪卡
用兩個名同銀行借14萬做36期

唔想同屋企人講錢
佢地個個都自身難保仲問我拎返轉頭
我借唔出就屌9我
老破啦😂😂

佢話我借個數係月薪10倍以上好難做到

份工做左幾耐,人工幾多
最近三個月問左幾多間申請
tu咩grade知唔知
有冇遲還

利申:之前做左6年ploan審批部
想傾可以留tg
你張於幾大limit?爭成14萬咁多?!
一個月有幾多錢淨?諗辦法開源節流啦
借錢(包括現金套現)嚟還錢好危險,一定要搞清楚到最後要還幾多,仲有打死都唔好借財仔

問過銀行
佢話現金分期咁計, 用剩低果3萬limit黎借
借3萬, 還返落戶口
再借3萬 再還落戶口
重複4次 就借到12萬

類似咁
碌卡俾家用我真係第一次聽
你張於幾大limit?爭成14萬咁多?!
一個月有幾多錢淨?諗辦法開源節流啦
借錢(包括現金套現)嚟還錢好危險,一定要搞清楚到最後要還幾多,仲有打死都唔好借財仔

問過銀行
佢話現金分期咁計, 用剩低果3萬limit黎借
借3萬, 還返落戶口
再借3萬 再還落戶口
重複4次 就借到12萬

類似咁

你借左三萬..又何來仲有三萬limit借下一次三萬..
老破啦😂😂

agger

十四萬老破?

濛b

濛b

伊妹

九成又係賭仔作埋d 偉大理由啦😂😂😂
唔借上借點會萬頭差成14萬
試下搵安信 睇下 息口可能高銀行少少
不過易借好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞