數碼暴龍玩具討論區#34

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
咁煩
因為佢係原色機械暴龍 唔係動畫版隻橙色
所以佢加左電光暴龍獸入去
好明顯係想獨食啦
明明用app+課金就得
依家就逼你買條濕9手帶
再逐張垃圾卡買
如果係金色一定訂
如果得咁少獸就可惜左少少
試作型係咁架啦 bandai新野次次都係咁
電子垃圾
又唔可以咁講 我相信vb係俾左信心bandai出彩機
官方講明 彩機只連彩機
惡魔進機暴果度寫fullfill battle即係點
要幾多場
個網頭頂講明資料唔準確, 只係靠ver.20th 作估計
最戇鳩係電子垃圾錶都出幾代
出完一代冇耐又出一代新嘅頂死舊錶
用垃圾卡擴充本身就係換代嘅玩法
咁都賺唔夠係要得閒出下新錶
最垃圾係連d卡都要慳
冇咗張印刷精美嘅膠卡得翻晶片
儲都廢鳩事果斷棄坑
拎數碼暴龍做trial 再出拉打 卡媽哥池 其他野都出
而家初代錶係咪變左軍票?連自high都唔得?
玩左頭兩張dim卡就收埋左
全部變晒電子垃圾啦
都賣唔出
無卡我都棄左了
屌到底佢d戰鬥勝率點計
我惡魔三項心都滿體力接近全滿打返第二關都可以輸
大家而家有幾多張底紙,打完第一關拎左一張之後就未再拎過,唔通真係要買多部
鬼佬網:
As well as species having an influence on the outcome of Original V-Pet battles, Digimon also have a power level. On the Original V-Pets themselves, this level can range from 0 to 2. As far as I've seen, 8 protein makes it go up, and a Care Mistake makes it go down. But only the first 16 protein have any effect, and if a Care Mistake makes it go down again then it's stuck there. When the Digimon evolves, the power level goes back to 0, as does the protein count. Training seems to have no effect.
super-coco, 有料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞