數碼暴龍玩具討論區#34

1001 回覆
4 Like 9 Dislike

1. 歡迎大家貼收藏分享
2. 唔好係到問你啲玩具值幾錢
3. 有問題可以開圖片模式追Post或者Google下先
4. Niger(Carousell: Riderjjj)麻煩死撚開
我想佢出返,不過似乎呢個系列只會出主主角嘅機

btw點解會叫武日文係高石岳,廣東話係高石猛
武係台譯 細個睇得同人文多搞到而家都係慣左叫武
你會唔會叫嘉兒
唔會 唔知點解我細個果時會腦補返嘉兒做小光
好似我會叫比卡超
但唔知點解會將富迪叫左胡地
可能睇字幕太多
心血來潮
想買返部 mini機玩
各大佬知唔知邊度可以搵到
不如你上amazon買20th 或者X抗玩算啦
mini條line同初代磚90%一樣 只係多左2,3隻究極體
20th直頭有曬 重多幾條line玩 又可以同時養2隻
https://humulos.com/digimon/dm20/exclusives/
最重要一定平過你搵mini玩
咁如果你真係想買mini 不惜代價 咪上carousell俾人劏獲勁既
未開都基本上千 唔包著到機 (部野講緊十幾年前)
夠你買曬4款20th玩 一部講緊都150左右
Thx ching
啱啱買咗兩部美 X抗ver 2
但都係想要返mini個迷你手感
玩落其實唔係真係細好多
但佢跟機個條鏈真係好唔得
當年出個陣我個部已經玩左3日就跌左唔知去邊
之後就無玩買mini玩
我初中都有部
嗰時仲記得$59部
上個玩法好簡單但係手感好好
時間過得好快
新機而家全部都係 dmx penZ dmRevival之類
加左單人對戰關 可以輕鬆打夠數進究極體
訓覺計進化時間 所以訓醒/訓緊個時就會進化
而且有雪櫃功能 唔得閒個時可以freeze左佢
20th就雖然無左雪櫃 但有得玩2v2同自己單機2獸合體
黎緊會出第一部彩moon育成 有興趣可以留意
LM
頭先響街諗住搵mini xros 點知搵到兩部mini 但300蚊部
$300 算平,樓上巴打有講,有盒全新都要$600-700 有時無得揀,一係買全新,一係放棄。
老實講 呢D十幾年前既電池玩具 我就真係建議買二手算
起碼可以即場開到機試 全新未開買左番黎伏左就真係無仇報
兩部開到玩到
要睇睇用咩電,如果係元祖用兩粒電池仔就瀨哂野,全新未開9成粒電漏汁
CR2032
呢款靠的住
lm
如果係LR44真係祝你好運
細個有部美版電波差啲比佢收皮
lm
美馬 digimon x2 藍同灰番左貨 重特價緊 有興趣既可以睇睇
屌 依幾個月冇追暴龍機,點知已經完左預定 之後有咩方法買返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞