男人老狗 交友app約女出街呃飯食呃戲睇 好唔好意思

734 回覆
216 Like 889 Dislike
咁你咪出黎見多次即刻比番你,除非貨不對辦,相就八舊出到黎得一舊腹肌
如果男主角睇到一定要po 返條女上黎
而家興女權呀嘛,你班女人咁撚勁又事業有成,梗係叫你地俾
唔對辦仲睇戲咩
似係樓主唔對辦 男仔唔想找數多啲
有冇睇Netflix the tinder swindler
用女人錢包裝自己吸引更多女人俾錢佢洗
我覺得直頭彈左樓主鐘
百幾蚊都唔肯俾點會肯俾爆房錢
如果樓主貼埋大床又唔會完全唔提呢件事
#12同#142果陣講左大條仔一年未?
而且證據呢? 一個學生飛一個成人飛就有2個證人啦
3唔識7 年齡大果邊約個細既出街 唔係想溝想食 想同你做朋友咩
2樣都想要
BTW 有條港女都俾佢呃左
實話男人小氣
約靚仔先會有咁嘅結果
知唔知邊個
食慾沖暈頭腦, 咁大排朱古力係面前, 邊諗到咁多野呢.

要同情樓主, 强烈讉責朱古力仔憑實力呃飯食, 令港女蝕底...
啲對話全部都係叫對方俾錢
人哋都有搵機會約你,但你一返到屋企就已經冇諗住再見佢
一邊話算數,一邊又追人數擺上網
駁唔到 毒撚送哂份糧比條女都得

佢啱喎 鳩swipe都一堆match啦
就係大把人會肯自願請佢食飯
但咁都要呃人餐飯嗰下 都幾pathetic
好7牙。。
咁都唔靚仔?
真係唔想放金鐘圖...........
但人地又185又大隻又6舊 又韓頭 又青靚白淨 到底邊度唔靚仔???
佢去轉酒吧溝死D 16-25既女啦 D女溝番佢轉頭都得呀 好似樓主咁
過25冇份都係因為佢唔想食咋 唔係溝唔到
張張相都扔對波出黎,一睇就知係做鴨搵軟飯食架啦
真 好似連登成日話咩出到黎見到坦克 叫齊野食自己偷偷地閃人D PO
貼佢真樣啦
咪話你咁易俾人帶風向囉
未講就斷定人哋年齡爭咁撚遠
呢個世界大部份人唔係大過你就細過你㗎啦
好撚出奇咩,係咪毒撚未識過朋友或者拍過拖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞