男人老狗 交友app約女出街呃飯食呃戲睇 好唔好意思

734 回覆
216 Like 889 Dislike
樓主仲小家喇
有咩問題?
佢大我一年架 重要有工番 而家講到明 一人比一樣 佢都走數 你話如果本身我講明係我請嘅我唔會介意俾錢囉
開得到 但係係個男人比人屌

女人開post就會屌個仔
男人開post就會屌男人
我係樣衰嘅,得未?

樣衰嘅就一定要覺得個個都係靚仔?
可能係我老啦,但我一向都以為好似呢款先叫靚仔:
入黎就係想睇你回覆
笑死 你請人又要追返錢
講好咗一人一樣就變咗百零蚊都比唔起?
仇女仇到傻撚咗?
如果樓主自願請嘅冇問題
但係依家係mutually agree AA先 然後條仔走數
連登仔唔係覺得AA好撚正常架咩?
依家樓主要AA又屌樓主?
同埋想講 如果兩條友都係20歲
唔代表兩個都要係學生on9 logic
玩得app預咗啦,係你低能
柒到仆街
農民工咁既樣都比佢呃到
自己攞黎
條仔一開頭話約佢下次食飯架喎
唔撚會係橙褲巴啦
po親都係高消費活動
為左幾舊水擺人上網
好啦好啦 唔係唔比既
開左出黎 成個PO留言同樓主主張一樣
就係請唔起女人番屋企溝你老母啦咁
你用獐頭鼠目形容佢好撚癲
唔係你心目中嘅靚仔 最少都正正常常啦
係咪暗示樓主a moment lose doesn't mean a permanent lose
最近有朋友又係玩交友app 識埋啲mk 學生哥 比人借左9000幾蚊 而家分左手追唔返

有句野唔敢同朋友講

: 好心廿幾歲 唔好仲喺到發老姣啦 正正經經就返自己條件 睇餸食飯啦 點會有咁大隻蛤乸隨街跳 比你係有條件識依啲仔嘅 唔會到而家都要靠交友app la 玩唔係問題 認清自己咩條件選返咩條件嘅人 介紹啲單身朋友又嫌人依樣嗰樣
阿偉

不過呢D自信過剩 Alpha male
你都真係唔洗預佢會俾番

呢條女都CONFIRM溝唔到做乜仲要俾錢
D成本留番去俾第二條女算啦
但如果調轉男追番女錢,咪又係俾人講成影衰男人
D女唔通個個出去食都講明搵錢陪客咩 咪一樣預左男人俾哂
影衰晒男人,陣窮酸味出晒嚟
支那冬菇頭
呀姐 早兩年過羅湖關大把呢D款啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞