男人老狗 交友app約女出街呃飯食呃戲睇 好唔好意思

734 回覆
216 Like 889 Dislike
咁嘅樣唔得 唔通金鐘m記樣得咩
或者金鐘m記絲打樣得咩
講緊佢唔需要更加大隻
因為佢而家已經係均稱嘅身型 啲女睇到好ok果種 有埋圖俾你睇
再唔係你search下mirror ck底褲廣告睇下
冇講到差呀 從來覺得健身除咗玩健美嗰邊之外 其他人操黎為食女先係正路
班友把口話要突破自己 之後次次話健身好處咪又係操腳之後屌女勁啲呀乜乜77 本質就係為咗條女而操
唔多加揣測啦 根據證據說話
樓上條友就真係俾樓主帶曬風向喺度發癲啦
認同
樓主鐘意得呢啲柒頭真係抵撚死
好撚柒啵,不過大隻又高大係有賣點嘅
早兩日同個apps識既女仔食西餐7舊賣單
本身我都自動波俾左 點知佢自己話俾返錢我問我有冇payme 話返到屋企pay我
我散左之後ig先dm俾電話同payme code佢
然後ghost左 lol

想講其實呢d情況冇話分男定女
乜人都有 亦唔好話咩男唔男人老狗
唔想俾/冇錢俾唔起 咪講句多謝
又冇人要你夾 咁樣話返屋企俾其實咪仲柒
*然後佢直接ghost左 冇俾錢
乜依家d後生仔咁窮架咩
人地有咁既條件本事就話人cheap,如果掉轉頭條友係靚女呃你又會唔會咁講先認識自己同學下控制自己情商先
點會冇用 啲女見到咁高都爭住被佢屌啦
185+肌肉+混血
殺人放火啲女都尻衝啦
佢咁cheap 㗎
你第一次同佢約唔使唔使同佢食七舊水。去啲百零蚊一個嘅餐廳咪算囉。
個女仔自尊心強,但經濟又有壓力。
好心佢講句多謝。然後請返你食個甜品,大家傾吓計仲好。
靚仔還靚仔
賤格還賤格
分返開ok?
………
樓主都閪閪地架啦
人地學生黎老牛食嫩草
你睇mirror 入面大多數就知
樓豬唔好嬲 陪我出街我請返你睇戲食飯
問題係真係唔靚仔
如果後生,靚仔高大,有陽光氣息,個女仔又大過個男仔,請埋佢又點話
但個男人望落去我脂粉味,有七七地,好似啲淨係掛住影相嘅男仔。坐喺佢隔離都核突。
再扮男人屌醒你
樣唔係好掂但唔討論
26歲樓下多數都心智唔成熟
Ugrad樓下多數財政唔穩定
講真要睇路
佢當初點同你傾到落去約到出街既?
想學下
巴打非富則貴 app識都食咁貴 講真post個男主角咁既package係app食女食到J軟
條友應該食過好多女女
只係無食到樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞