男人老狗 交友app約女出街呃飯食呃戲睇 好唔好意思

734 回覆
216 Like 889 Dislike
樓豬冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣

同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦

世界好公平

如果人人都心想事成

會天下大亂

世上總要有你D咁既廢人
似係你毒撚到未成功約過人出街喎 咁約出街一定係做朋友啦
而且我果邊有2邊認可既人證 樓主同條仔互相認證左一個學生飛 一個大人飛
而你果邊支持既證據係得樓主俾人屌完大食細之後出既一句聲
到底係邊面俾人帶風向呀?
樓主係連登出post只會俾連登仔踩多兩腳
咁係條仔靚仔姐 你試下金鍾連登仔出黎米又係男人比哂
係咪偷相咋
點樣汁到咁
衣家愈黎愈多男人覺醒
好欣慰
左邊向下數第三張
為咗露胸肌,顯示晒自己個扁鼻

不過我都欣賞佢有露
而家嗰啲人影相左遮右遮,
戴晒口罩仲要畫條線遮對眼

唔駛試 金鍾樣係唔會有MATCH
2個世界既人 D女係佢地世界係唔會見到金鍾樣連仔
$170 就開post
做你條仔就一定好撚慘
一定斤斤計較
好撚肉酸
連登仇女係咁,呢個post見到啲人係幾恐怖,現實識著呢啲人真係好慘
本身諗住個小小錢當豪比佢算 早2日同朋友講起越諗越唔gur 就叫佢比番錢我

笑死
靚仔真好
有人請食飯
我輪迴幾多次先有機會體驗到啊
條友重點係可能想食餐飯由頭到尾都唔係想溝女
純友誼咪有囉
係連登開呢啲po一定俾仇女撚屌到傻
調番轉係仔俾人呃又話衰咸濕,條友根本想呃飯食
樓豬一定勁樣衰又肥又柒
上面果句唔係講緊呢個CASE啦 你咁都唔明?
上面果句係講緊大部份港女俾港男約出既情況
你唔知既話 去睇下800蚊KAREN點樣一晚食11餐飯
KAREN咁既樣都可以一晚11個

所以咪話樓主要審就審佢話AA之後走數 佢用男人老狗呃飯食呃戲睇呢
個點企唔穩 因為對面係大把女埋身既靚仔
樓主衰咸濕
🤣抵死
就好似毒撚俾女神收兵一樣
又要高大靚仔
其實年中都大把女走數 但無連登仔可以開post因為一定俾人笑無風度 唔會有人話現實識著呢d囡好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞