男人老狗 交友app約女出街呃飯食呃戲睇 好唔好意思

734 回覆
216 Like 889 Dislike
事源係 10月頭約左個app識既男仔食飯睇戲
餐飯食左140,講好左我請食飯佢請睇戲,一人請一樣

然後我埋完單 去到戲院佢話佢冇信用卡 ok 咁我比住先碌左170然後佢同我講佢得200蚊問我有冇30蚊找比佢.我話我冇現金係身 叫佢payme比番我 佢同我講係街用唔到payme要番屋企先

好拉 番到屋企就冇提起過件事 我亦冇諗過要再見佢 本身諗住個小小錢當豪比佢算 早2日同朋友講起越諗越唔gur 就叫佢比番錢我

———————————————————
我哋從來冇講過話要約下次見面佢一直都係話返屋企PayMe我 唔知佢所講嘅下次見面係唔係記錯咗第二條女拉

好拉 佢咁想見我咪叫佢而家出嚟還錢 既然出唔倒嚟既 就payme

然後同我講 戲飛錢60炸 何來170 佢張學生飛60 我張成人飛110 加埋咪170 加數都唔識?咁咩叫一人請一樣?餐飯都係我比架,唔係佢話一人請一樣 我會請佢食飯?

佢意思係咪佢憑實力呃番嚟既錢 點解要還?

講真你話萬7蚊既話 呃我錢唔還我都覺得情有可原 大佬飯錢加戲飛錢都係300幾 做乞衣都唔會搵唔倒拉?有冇窮成咁?

呢個係後續 我朋友睇唔過眼用自己ig direct佢
非仇女 如果男女調轉呢個po仲開唔開得成
當連登係FB?
抵死啦
同高大靚仔出街就係咁
同毒撚出街iPhone都送買比你
7head
不如我請你食飯睇戲
同我出ok ?
pmed
唔俾錢仲要咁串
咁都要開個post公審
屌你老母如果男女掉番轉實比人屌撚死
人渣
條友好靚仔
咁撚有自信嘅
個少少錢…
如果icon係佢 又185 屌打左9成連登仔
你想點撚樣?
你呢件老豬閪想食學生仔仔百零蚊都比唔起?
大把毒撚幾千蚊搵PTGF食餐飯睇戲咋屌你老味
咁撚老學人溝後生仔仲好意思收返錢
調返轉係個30歲男人問個16歲收錢
比人屌撚左
數絕對唔好過夜
哩d大種乞兒話有200你應該拎左先
Payme番佢
Btw無相講經咩
咁撚大個人幾廿蚊咪由鳩佢囉
正臭閪 年中大把仔約女出黎比埋佢果份
通常呢啲仔先食最多女 仲要爆房買套錢都女俾埋
有幾臭 你要俾埋係你既事
但講好左唔俾又另一回事
日日約女食飯話返屋企Payme咪可以日日呃飯食
男主角本人?
大人同小朋友計
我都可以請 順便車埋你返屋企
去我屋企都得
男女平等呀麻 有咩唔好意思
大方D, 人地似乎係學生黎, 你都大人有收入咪豪俾佢囉, 呢D case 通常調番轉, 苦主上黎呻完, 仲要俾人寸無錢唔好溝女唔好咁小家; 你個case 特別D調番轉, 同情你唔笑你, 不過都係勸你大方D.

下次唔好俾人D腹肌呃飯食喇 (仲要只係相), 學精D喇.
未至於要開個post公審人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞