男人老狗 交友app約女出街呃飯食呃戲睇 好唔好意思

734 回覆
216 Like 889 Dislike
係,表達得唔好
普通朋友都aa啦,何況第一次見又唔係男朋友憑咩要請你今次撐樓主
咁小事都要擺上連登
幾好笑個po

條仔擺明老師傅 憑實力呃你
本身諗住個小小錢當豪比佢算
點知又唔忿氣

睇佢啲回覆根本游刃有餘
就算樓豬個fd突襲怒屌都識反撚一波
條友真係cheap撚到
仲要扮可憐
連登成班仇女毒撚仲要幫條友講說話
屌佢老母做男人都無離大方,縮骨小家到請人餐飯好似要佢去死咁樣!
樓主不如約豬肉威都仲好,靚仔少少,起碼雙眼皮
有幾閒我地男仔識女埋單比錢應份咁 有d 多謝都冇句
幾百蚊都無學人溝女
多謝喇又呃咗件傻閪
爽!
都係靚仔
唔好怪樓主, 都係D閨蜜衰, 樓主都知犯左一般女人應該會犯既錯誤, 不過D閨蜜又推波助瀾推佢去死.

近朱者赤, 近墨左黑, 樓主遠離閨蜜係可以避免同類事件發生.
支那垃圾唔剩止樣 成個style都有浸柒味 好核突
條友private埋 好好地還個少少錢比樓主咪得 係都要做到咁cheap仲係連登留底佢公開返個ac用嚟溝女個陣 樓主記得留言呢個po條link
點解咁多人屌鳩樓主?條仔想借住走數屈人出多次,屈唔到仲要賴皮唔比,一早講定架喎唔比仲要咁撚串都有人撐係咪on9
我係本人就好啦 真心
你自己睇番樓上啲識佢嘅絲打 想否認佢係靚仔都做唔到
你班友網上話人似農民工就叻啫 人哋現實周圍屌啲16-20既妹妹果陣 你就慢慢無能狂怒
算啦樓主,當搵咗件part-time Boyfriend囉
一年嘅變化真係好大
至少我信佢青靚白淨同埋大隻呢樣係真 因為有絲打認證
呢個ig仲有開架咩
唔好咁認真, 有可能係內容農場D饍稿, 上連登作故仔, 然後隔幾日又上D"士的報" 呀之類.

我唔信香港女仔有咁豬, 有咁喉禽, 香港女仔一定美貎智慧並重, 唔可能見到人地185又有排朱古力 (唔講靚仔喇), 就又狗衝到諗唔到條仔有問題喇, 仲要本來唔想搞大件, 但又俾D閨蜜跣到應一應.
你pt廢得滯 低能發言之前加句笑撚死只會更加令人質疑你嘅智商
我淨係問你證據呢? 風向撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞