中國女人嫌棄港女衣著超hea 4大打扮難融入:名牌袋都冇、死氣沉沉!

899 回覆
68 Like 1128 Dislike
港男大部分172以內。。。
我覺得好過大陸平頭裝
著高踭鞋出街嗰啲揸車出入好無
關咩膚色事,蒙古人山地人咪一樣五顏六色,低等民族文化水平低,習慣靠視覺圖像表達,經常用顏色代表身份地位
佢地都唔介意甩
文盲 ?我有話港男高?
其實係可以著多d 顏色既, 但係要撞下色, 而唔係好似圖中呢d 成條紅色
呢個我反而明喎
香港啲路爛到飛起
成日係到挖挖挖 蓋又多
中國女人雞味來源4大打扮
屌有多餘時間打扮不如睡多陣重好啦

利申:OT開嘅IT狗
當佢地真係咩都冇,關你地撚事咩入鄉隨俗呀柒頭
加上你地話港女冇名牌真係笑撚死我,啲港女最鍾意就係買貴手袋,成身旺中買都好,隻手袋一定係名牌,輕則一萬我真係唔知出post條柒頭去左邊度得出呢啲結論

致内地的酸民:我们香港的女生穿什么关你们屁事,还要说什么别人太平凡弄到自己太奇怪,入乡随俗你们有没有听过,是不是要全世界的人都要跟着你们的风格去走,怎不说外国人头发为什么是金色?别老当自己是老大,你们最讨人厌的特质就是这个
唔係個個都鍾意大大隻LV印係個袋咁老土
港女用啲嘢都唔見得會平
同埋返工啲人好多都有染髮啦
到底係咩app 可以P到咁誇張?
屌 就算唔著 佢地化個死人妝同髮型都知係支那妹啦
其實諗唔明呢種P法有咩用
小執就話執返靚張相,張相靚得嚟同真人比較又唔會爭好遠
呢種P法又整容又抽脂,出到嚟又俾人笑假相為啲乜
片段入面嘅大劣女好庸俗,就算佢哋拎住個名牌手袋我都唔會覺得佢好睇 / 靚

我寧願揀乾淨整齊、着Uniqlo / Muji / GU 但襯得好睇順眼嘅香港囡囡
得罪講句 葉劉唔計個掃把頭 佢襯衫唔柒架
港女啲行頭好撚貴㗎 只係唔似啲大陸西著曬logo上身
喺大東山見過呢d 呀叔,d 大陸呀叔連行山都係着呢種 style
正如我之前鍾意買Hermes而家都買少咗
而家我比較鍾意低調嘅Tsuchiya Kaban

利伸巴
who?
前排上海爆武肺嗰陣咪捉晒啲人落樓驗核酸成班上海狗著到鬼五馬六登台咁落樓排隊搶fo著起龍袍都唔似太子
大陸妹真係完勝港女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞