您的 YouTube Premium 月費上調至 389.00

911 回覆
586 Like 54 Dislike
補充多句,印度開到個人 plan,因為個人 plan 可以預繳一年,預繳 plan 無問題,家庭 plan 只能月繳,而月繳 plan 係自動轉帳,要張咭係印度咭先過到

有冇人試過自動過數過唔到 要 verify
但打完 cvv code 一直都 load 唔到,但又冇 error code

咁撚癲
同你完全一樣情況,而家想試下轉土耳其,搞左好耐都唔知點加payment profile
係囉…. 咩error 都講聲啊
成功由阿根廷轉到土耳其感謝上面各位ching
想問下
用緊阿根廷家庭PLAN
點樣轉個PLAN 做番個人PLAN?
買完土耳其個家庭plan...加戶口個陣話不同地區...點解決
已經連咗vpn?
被加既account 要remove晒啲payment method
最好開過個新google account用黎睇YouTube
無痕+vpn+刪曬所有payment profile
又話阿根廷家庭plan加價,到而家都冇加到,仲係ARS179
11月21後先加
我收到email話24號開始要收ARS 699
又加左價?
係咪要移民了
ARS 699 由上個月呢個時間公布嗰陣嘅 HKD35 跌到而家 HK33

照咁計 33, 31, 29, 27, 25….

唔使復活節已經追過土耳其幣
我都一樣情況,試晒vpn/無痕/delete payment method都仲係唔得,差在未開個新,巴打最後解唔解決到?
解決到…del左payment…再係同一地區禁確認就得
之前同人family plan share Hong Kong YouTube premium ,而家YouTube 話我唔係同host 同一地區end 咗我premium ,因為我喺英國
,想問下而家係咪用Nord vpn 買阿根庭最平
無事喎 11月仲係INR
我用surfshark, delete完payment試過vpn去土耳其都唔得,係咪要重新再invite過?同埋係用電話禁?
點refresh都係HKD,
我手打入YouTube Turkey, show到土耳其貨幣
我自己買到火雞家庭plan,但加人個時話地區唔同,跟住試過將家人個payment delete左,又vpn土耳其都仲係fail
我帳單果到show EUR,但係係等值番百幾INR ,唔知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞