您的 YouTube Premium 月費上調至 389.00

911 回覆
586 Like 54 Dislike
點加都係平過香港…
嘩你好撚叻呀
你老母在天之靈一定為有錢睇av嘅閪仔感到驕傲
嘩....巴打好有錢
睇到人好提子
之前做開印度人,前年移民阿根廷
一個月個difference 係$12HKD
你d 時間咁珍貴,好心你就唔好打咁多野覆我同埋專登cap 圖話比人聽自己比正價拎優越感啦
睇下自己個post 幾多負皮啦
CyberGhost VPN 做咩有咁多支那 server
https://lih.kg/2030976
免費有咩所謂
唔係因為匯率問題先加價咩?
Apple 其他地區都加啦 咁都入到VPN 數?

更何況當初用VPN訂閱內容
不嬲係佢地其中一個selling point
唔明有乜好屌
我都知幫人老母教仔係辛苦
但係正價個人plan係68蚊
nordvpn 29蚊個月
加埋阿根廷35蚊個月family plan
已經係送埋個vpn畀自己用有找
乖啦 幾十蚊拎唔到優越感㗎
你呢段閪嘢打出嚟又引人笑
又唔知嘥你幾撚多分鐘
關咩事 美國夠加價啦 唔通啲人去哂美國比錢?
Shopback要隔幾耐先拎到rebate?同咩方式畀rebate你?
之前到期用咗topcashback 90%覺得蝕晒
免費有咩所謂
Shopback要隔幾耐先拎到rebate?同咩方式畀rebate你?
之前ss到期用咗topcashback 90%覺得蝕晒
Shopback 要follow佢等有大cashback fps本地銀行
究竟你有冇用過宜家嘅vpn?
desktop裝個nordvpn
揀國家撳connect 撳幾個掣
browser refresh就搞掂
你撳幾個掣5分鐘都做唔到㗎?
其實某大公司嘅Always Free VPS係有印度Server
張卡俾唔俾到錢就唔知了
知你mox嗰度玩到70幾萬turnover
巴撚閉喇真係 咁都唔中AML
巴打唔好回上面條傻仔,佢覺得用一個平既方法買同一件貨既就係乞兒,照佢咁講我唔去香港uniqlo 買衫去日本買都係一個乞兒條友唔止個人品有問題,連中文都有問題
個撚個訂都係撳嗰粒subscribe button
有人出嚟屌老母話人玩vpn乞兒嘛
唔緊要啦 有時間咪上嚟幫人個死鬼老母教仔囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞