您的 YouTube Premium 月費上調至 389.00

911 回覆
586 Like 54 Dislike
試咗都唔得,不過多謝大家幫忙
你加唔到 payment profile 定點
入咗信用咭,加咗土耳其地址,但之後就話發生錯誤,有個code之類
你係咪去#621 幅圖個 page 加咗 profile 先?
首先加 profile 唔會問你信用咭
二來如果你仲係印度/阿根廷 profile ,就唔應該加土耳其咭同地址落去,應該轉咗 profile 先,然後開土區 VPN 去 YouTube ,見到轉咗TRY撳買,就會問你加咭
搞咗兩日每樣方法都試過,原本放棄打算俾返港紙加返信用咭都error
咁係你張咭問題多過轉唔到區
我開咗個新ac就得,土耳其嘅,但加唔到屋企人,兩頭唔到岸
開多五個 ac,然後叫屋企人用呢幾個新 ac
佢地話訂閱咗啲頻道唔想轉
巴打我之前都唔得 後尾發現原來未加信用卡落去個新地址度
係google payment 入面加返張卡落個地址就秒成功了
堅唔洗個喎我都係加extra 一個地址黎 再加一張信用卡落果個地址度就得左
全程都開vpn?
我都唔記得 不過應該係既
有巴打好似話個vpn 都有影響 你用咩vpn?
我果陣好似用hma
surfshark, 地區就土耳其
surfshark, 地區就土耳
ching 試下轉用HMA?
些牙個code 比你試下
PJJEXF-NRBVWJ-5FL5GS
多謝你,聽日再努力,今日搞咗好耐都好氣餒
yessss 我之前都係咁 搞搞下本身放棄買返本身個plan 算
後尾唔信邪再試先ok
佢係點回贈 回贈落shopback ac 到買野用?
卡撚住係俾錢到。用surfshark轉到土耳其但係佢唔俾我俾錢。打帳單地址都無得打就咁顯示土耳其。好啦我上網睇話要 setup google pay profile。我張信用卡打極佢都彈呢啲野唔俾我整個new payment,咁我就試下純 update原先個hk profile edit 個 payment method 張卡都 error

等我仲set好晒 google family. 課埋Surfshark
搞左五粒鐘都唔得 好頭疼
Google 有無 technical hotline架
我同你一樣。香港 profile張卡都 update唔到。煩過閪咁。未整之前都仲買到野
依個問題我試過,係因為試得太多次畀 Google 封,Google 叫你等兩日再試,我等咗兩日就冇事
咁師兄兩日後係咪刪原先hk payment profile再開個新既turkey profile 再入返香港張卡就俾到?

我仲以為銀行封卡。岩先上網買野都仲用到咁即係google 問題
唔需要刪任何嘢,直接 VPN 去土耳其,去 YouTube 網站見到係 TRY 就入卡號畀錢搞掂
你成功 VPN 到土耳其撳 Order YouTube Premium,個土耳其 Payment Profile 自然自動 create 畀你,佢唔會理你香港嗰邊。我買嗰時有晒阿根廷、印度 profile。
你出得 Error Code 即係已經去過個 Payment Page 啦,個 Turkey Payment Profile 應該已經 create 咗畀你,你可以去 https://pay.google.com/gp/w/u/0/home/settings 望吓。
都要等兩日後先試到 我岩先刪左自己個hk profile, sofar 見佢無scribe 到任何野應該刪得掛
但琴日我大前題無搞呢啲去到俾錢果陣已經係陣error…。佢仲要唔俾我改地址。剩係show turkey(TR)。anyway兩日後再試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞