您的 YouTube Premium 月費上調至 389.00

911 回覆
586 Like 54 Dislike
我今朝買咗張google play card 諗住增值都error, 我覺得成個email廢咗,用咗好多年又唔棄得,唯有開多個ac並存,好on9
收尾搞得掂? 都唔知係唔係dbs唔受土耳其認受。但都係mastercard姐
唔掂呀,連增值都唔得,我以前用印度都唔係個個月過到數,東亞唔得就匯豐一係DBS,輪住轉
最慘係我用第二個google ac 綁返同一張卡佢都唔得。唔知搞乜 仲要係用返香港region
我得呀呢個,原本以為三張咭轉得太多俾銀行block咗,點知又綁到,反而原先ac直情廢咗武功
啱啱由美斯轉咗去火雞 下個月先開始收TRY

有冇咩方法知道係咪成功轉咗去火雞?
好撚多死乞兒
我用另外三張卡都唔得。叫我 secure my ac
之前有巴打話兩日解封,今日第二日真係解咗,我原先ac可以加到smartone做俾錢方法,之前唔得,你再等多日試下
我仲未加到dbs,但係琴日用到第二張買到。好奇怪。 其實第一次都係一樣唔俾買。叫我rescue my ac唔知佢講乜。跟住隔一陣試多次又無啦得左

我都放棄咗直接俾香港算,曬咗好多時間同心機,心很累
我而家用印度版無埋 premium 嘅功能

無咗 background play 同 熄mon play
有冇人google one 都轉咗火雞?
學生plan 好平
好在一早預繳了成年,出年土耳其幣又會跌多D。
依家仲可唔可以開家庭plan? 我見有人話改左條例
搞唔掂
印度唔得,其他 ok
YouTube Premium嘅大部分功能都可以免費做到
想down video/mp3 format 可以去download網paste link
想自動block廣告&背景播放可以用第三方client app / web browser都做到
YouTube music呢?
有冇人收到 payment paused

但打極 cvv security code 都過唔到版?
web browser去music.youtube.com
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞