您的 YouTube Premium 月費上調至 389.00

911 回覆
586 Like 54 Dislike
用咩vpn去到印度
轉去印度都用唔到信用卡比錢
睇彩數,我張HSBC RED唔識自動扣數

btw,移民印度難左好多,好多VPN都執左印度server得返virtual 呢D假野
same brother #cla
其實youtube premium 有撚用咩? 廣告嘅話用舉報方法咪可以skip到囉

你好型好脫俗
小妹濕左
印度阿根廷區已經夠人,麻煩用返香港版 thx
surfshark全部唔得垃圾vpn
好彩借人唔係自己買
我用多你5分鐘時間(仲要只係一次,個個月自動續約)每個月平你80蚊,80蚊夠我成個月免費加凍飲,間中轉個特飲都ok。我就真係唔戒意呢5分鐘啦。
有d長者唔識, 成日唔覺意禁落d廣告度, 裝埋d唔等駛 app, 屋企有細路仔, 想播 baby shark 都唔可以連播, 會比廣告打斷, 好煩的.
youtube好撚狼死
其實唔洗5分鐘, 如果本身有vpn 應該1分鐘搞掂
咪俾人哋班跨區L玩爛咗
當地個D人因為咁焗加價 仲要超過double
你確定係「人地」而唔係呢個post d用家
係,我講多少少廢時比上面個獨醒撚有位入,d 人真係好痴線,人地搵倒個慳錢方法都要比佢單單打打。我慳80蚊可以用黎比Netflix 都得呀
我唔介意俾多幾十蚊 但我介意俾啲資本家賺多我幾十蚊
我會直接課畀個 youtuber,點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞