您的 YouTube Premium 月費上調至 389.00

911 回覆
586 Like 54 Dislike
粒 IP 冇乜人用變相容易被追蹤
錢方面 數都計埋畀佢 睇
佢5分鐘都撳唔到嗰幾粒掣係佢問題
都開始唔撚想理佢
有火雞id vpn都唔洗開 直接登入個個id 用iTunes比錢。如果唔得嘅話 就del左個app 用個個id 再download 一次
美國自己都加左
明顯就唔係俾人玩爛左而係google 賺唔夠
印度人恭喜你呀
無收到通知
之前重諗住移民
好彩夠愛國無走到
其實睇個標題就知個po係窮撚圍爐
你主動入黎死唔斷氣咁 似係你想搵優越感多啲
而家想移民返印度飲返恒河水都唔得

In 恒河 we trust
你表演下用五分鐘去賺更多呀
唔知佢幾時入去隔離台amazon 網購post 屌柒班死乞衣呢
人地都唔送香港但係都要用集運地址扮當地人買買買
直頭啦,仲要專登cap 自己比正價既圖完全一副想拎優越感既嘴臉

YouTube 最多用家係印度
應該遲早會加少少月費

汁: https://www.globalmediainsight.com/blog/youtube-users-statistics/
呢個post好多真香港人
印尼巴西咩價位
放心, 係屌果個正價cap 圖撚"OL-KO-LOL"姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞