whey乳清蛋白交流區 (11)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
咩size 230
230 500g都勁貴啦
話呢個post冇sales 真係冇人信

性價比極高 但係USD$169.95 得2.5KG
我屌你老母咩

有齊MCT、益生菌?
屌你老母買whey protein你唔理齊蛋白質含量 (佢呢隻都係得~68% protein)
你走去理MCT、益生菌把撚咩 bro撚到
你要益生菌就死返去買Greek Yogurt啦

同埋你分下植物性蛋白質同動物性蛋白質對人體吸引有咩唔同啦

巴打你一係sales 一係就弱智
買Whey就係蛋白質純度高越好
加埋啲垃雜野把撚咩on9
屌你老母要益生菌就自己死去買益力多啦

同之前有個傻鳩話有隻whey加左creatine好正一樣
屌佢Creatine仲cheap撚過whey protein
加埋啲cheap野仲係到話正

飲蛋白粉唔係理蛋白質含量

走去要埋啲加肌酸 加益生菌 呢啲野
九唔撚搭八
屌你老母要纖維你咪正餐食多啲菜囉

健身之前健下個腦先啦
見冇咩人review呢隻 係咪買正常gold standard就得

為嗰1g 2g carbs/ fat 比多幾舊水 ifbb pro 咪又係飲普通whey
呢到成堆疑似sales 係咁推人飲isolate
都痴撚線

食野又唔見佢地咁執著咁清
我冇呢個情況bor之前買咗半打
可能我真係唔好彩,飲到尾d粉仲痴咗個罐底,倒都倒唔出😅😅😅
5折係用CODE定本身半價?
本身
感謝
即又要等下次 咁岩呢幾日無追post 就無左機會
有無人知ALL IN 邊度買最平同最快有?
我買咗十罐
有啲驚
佢得幾隻味有五折
用code 最多得75折
買咗驚乜鬼,可能我西黑唧

有無人知邊度有呢隻韓國奶粉買
極好飲
而家iherb 邊隻最抵飲
大家飲得有幾密?唔健身個日會唔會飲?
前幾日買咗未飲
好飲 完全唔覺代糖味重

好撚甜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞