whey乳清蛋白交流區 (11)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
又係呢個入面咪寫左粉係美國來源香港只係負責包裝唔好做水魚
前排先減價優惠 四百中一罐5lbs
你會唔會咁on9優惠個陣唔買多兩罐standby呀?

將allin雙11個價嚟同on markup左嘅原價嚟比都話唔貴
你allin pr? 咁都話唔貴

你不如攞allin個優惠價 同myprotein 冇做discount嘅原價比
多謝提醒
on唔on9你同上面D巴打講啦,個個咁岩撞正有折咩,上面大把人用548甚至699買。我而家比就梗係拎現價比,你兩個禮拜前減價有鬼用咩

我一開頭已經講緊"而家出面買",一係你做下好心450蚊賣比呢度巴打

貴唔貴咪睇你點比本身已經係一隻isolate一隻唔係
有邊款isolate又平又好飲過allin你介紹下
iso講平咪又係得iherb isolate unflavored先真係算平
檸檬茶幾好,不過有D澀,要落多D水
貴左嘅MP已經冇咩興趣
自從轉香港代理之後冇買
有冇人試過on隻士多啤梨味好唔好飲?
屎水
想問下有冇人想夾MP
真心既 上面大把人用548甚至699買係真係佢地on9

唔講其他 淨係黎緊雙11 / blackfriday / 同埋聖誕 都成堆discount
你攞"而家出面買"黎比較已經係on9
唔通我又攞myprotein isolate 5kg 原價$5510 黎做比較? 咁全世界既isolate都好抵啦
有discount唔用唔等食貴價又唔準備存貨係你自己冇腦

同埋一般人根本冇飲isolate既必要
除非你有嚴重嘅乳糖不耐症
(我自己有乳糖不耐症之前飲普通concentrate都冇事)
自知有經濟考量既話 就更加唔會非isolate不飲啦
加上宜家堆大牌子大把都係isolate mix concentrate甚至mix埋 Hydro
你覺得效果差好遠?

本身呢個post都已經多弱智定唔知打手 當whey係老人家保健品咁
一時就話邊隻加左Creatine好正(Creatine成本cheap過本身whey)
冇病冇痛又係咁推人飲Isolate唔知做乜柒

都唔知係咪有班sales搵食
今次雙11 mp 計返每個Servings都係$4.6-5.1
係米都叫住平 見佢平過IHerb 入左兩包5kg
ching入咗邊款
impact whey protein 計完5kg好似幾抵飲 就第一次試下
係喎都ok, mp好睇味道伏/鍾唔鍾意,另外就好難溶
相信冇人因為鍾意飲 mp而買佢
其實啲clear protein 係幾好飲(蜜桃茶,檸茶)
搞咩標到個價9百幾
買香港代理仲水魚過allin
唔好買 接近mp水平
有d味好撚難溶,加3次水搖都唔溶,準備定匙羹食啦
Allin 好貴,但因為太愛芋頭牛奶味,都同朋友夾單1111入咗貨,間中調劑下
起碼做到$1111 111包先會一次買咁多
以前就係一次買太多飲厭左就大獲
後悔上星期冇買on
衣家啲粉飲哂都唔知點好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞