嚴選四十大有斷背傳聞嘅香港男藝人

851 回覆
175 Like 32 Dislike
歌都唱埋出黎啦
最後一張已經清楚表達係假婚姻
覺得假嘅機會多
好記得細個睇情迷百子櫃,有一幕佢坐係張凳度
個人烏向前,個膊好橫,一企起身好高大
好man
邊個?
喬寶寶
陳曉東
會爆炸
後生個髮線靚撚到
同張敬軒一樣已經唔係傳聞

黄偉文著衫又真係幾好睇
好想佢係
呢啲暗名爆料喺人都吹得
我就覺得佢唔係,佢成個樣望落似街邊啲MK爛仔
樓主今次好似差啲嘢喎
應該無人再搵佢教,肥咗勁多

而本月6日(10/06/2021),一名中年男子於西貢跟教練一對一學習潛水時,疑因遇溺失去意識,被女途人發現報警,昏迷送院不治。有傳遇溺喪生學員的潛水教練為陳鍵鋒。

https://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/2095494/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E5%A8%9B%E6%A8%82-%E5%92%81%E5%A4%A7%E9%91%8A-%E7%96%91%E6%B6%89%E5%8F%8A%E5%AD%B8%E5%93%A1%E6%BD%9B%E6%B0%B4%E9%81%87%E6%BA%BA%E6%84%8F%E5%A4%96-%E9%99%B3%E9%8D%B5%E9%8B%92%E6%9C%AA%E6%9C%89%E5%85%AC%E9%96%8B%E8%A7%A3%E7%95%AB%E6%90%AC%E7%AB%87%E4%BD%8F%E9%85%92%E5%BA%97%E9%81%BF%E9%9D%9C

前無綫小生陳鍵鋒近年轉做潛水教練,去年6月一名中年男子於西貢跟教練一對一學潛水時,疑遇溺不治,而陳鍵鋒被指為該意外發生時先行上岸嘅教練,雖然東網曾拍得佢由何文田住所搬往港島區酒店,惟佢一直「潛水」亦未有公開露面。估唔到尋日(7日)凌晨,藝人兼前東華主席王賢誌(Vinci)就晒出同陳鍵鋒及前女藝人歐子欣合照,似係三人飯局後合照,Vinci又回覆網友指張相係前日(6日)影嘅,計番時間,啱啱好喺正封晚市堂食嘅前一日見面。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20220108/bkn-20220108110116115-0108_00862_001.html
鈕尼斯
最後幅圖咁似樣,係咪 串燒三兄弟?邊個串入邊個?
我都係
後來先知原來係女人嚟
Edwin同彭秀慧撞樣
原來佢同黄耀明有野
最尾兩張相咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞