嚴選四十大有斷背傳聞嘅香港男藝人

851 回覆
175 Like 32 Dislike
40)倫永亮

2010年「倫永亮偕男友親密shopping」

英國樂壇有個「大姑媽」艾頓莊,依家個個星期喺《超級巨聲 2》做評判嘅倫永亮,亦被喻為「香港大姑媽」。不過,人哋艾頓莊一早出櫃,仲同男友結埋婚㖭。而倫永亮呢……

早排,媽咪姐喺中環 IFC撞到佢同交往咗近 10年嘅男性密友喺 Zara買衫,兩人之間嘅默契、形態,十足十兩夫妻。咁講啦,倫永亮已退居幕後,個人私生活亦冇必要公開嘅,總之自己開心咪得囉!
留名
唐文龍
AL
lm
許廷鏗
林家謙
張敬軒
關智斌
第一
anson gay lo
係我錯
太早入黎
今次冇許志安啦啩
38)羅莽

2008年1月,羅莽醉酒當街強吻兩名青年,被捕時情緒失控,拍打救護車車門及拳毆腳踢兩名救護員,最後被綑綁送到醫院,因而惹上官非,更一度被質疑性取向。

羅莽原名羅坤霖,昨日凌晨三時許,醉醺醺行經黃大仙下邨龍興樓近正德街一個港鐵站出口對開,飲得面紅耳赤,醉意正濃,其間三名年約16、17歲的青少年經過,羅向三人搭訕。三青少年企圖離開時,羅莽突然又攬又錫其中兩少年兩人不停掙扎,但不敵健碩的羅莽,面珠被吻後才能脫身報警。
小肥
韓紅可以當男?
咁多人斷背
bob子 & pop叔

37)李浩林

紅牌司儀及節目主持李浩林,多年來身邊總有男士相伴,甚少有異性埋身,加上曾被拍到參加同志派對,令其性取向一直成疑。

李浩林表示不怕被指是同性戀,他說:「𠵱家係開放社會,同性戀都係愛嘅一種啫。」他入行多年從未傳過緋聞,問他個人的性取向時,他尷尬不作答。
韓紅
已經唔係傳聞啦
man trapped in a woman body?
no.1 安仔
1. 普羅米修斯 & 習相近性相遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞