日本旅遊討論區2022 (10)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
見過有youtuber話有自動販賣機賣
或者想問下有無得check 鋪有無庫存?
pacemarket
我自己嚟緊會試airsim DoCoMo plan

所有卡嘅評測都可以喺呢個網度搵到
不過應該唔夠update
https://simegg.city/
睇過個網唔夠update 想lm睇你airsim Docomo用後感
VISIT JAPAN WEB個同行家屬
係咪只係FOR獨立過唔到關既人?
如果我同行家屬都正常自己過到係咪加黎都無用
同行有7行諗住加哂佢一次過搞節省時間
嗰part即係以前海關張卡嗰度
同行例如家庭可以共用同一張
唔update 因為3年黎都無人去過日本. 你去隔黎post 睇, 有d 人有post 新既speed test 係個度.

https://lihkg.com/thread/3182136

唔會夠3年前咁多, 因為真係未夠多白老鼠試
yen 5.28算, Agoda個匯率 5.5算收錢
如果閣下的收費貨幣與顯示貨幣不同,閣下的收費價格會增加5%,除非:閣下從英國境內的IP地址預訂;閣下使用美國發行且預設貨幣為美元的付款卡支付;或者,閣下使用美國發行的付款卡且從美國境內的IP地址預訂。
明白啊 都唔該晒巴打
但想等緊最新個啲卡 其他人feedback 尤其AirSim/ AIS Sim2fly/ ClubSim呢啲
仲要去10日 但卡嘅選擇有啲限制
聽講忍野8海大伏,有車可以遊晒五個湖,仲有河口湖揸車去高尾山好似三個幾鐘,你自己諗,我就唔會咁做,你去得熱海不如走一轉伊豆再上河口湖
新幹線加左成600班臨時車

國內旅行支援加埋開關既威力
忍野8海不如跟團去啦點解要揸
識揸一定揸去本栖湖!
咁唔係d酒店網賺乜野?
Server 錢都唔夠俾啦
想問大家 打完第三針唔夠14日嘅話使唔使做PCR Test? 因為見網上有啲資料話14日後支針先當生效 求解答
早幾頁有巴打報告話唔夠14日照變藍碼入到境
假期套票喎,賣返喇咩?
有少數係要自己落粉(一定會有得賣)
大多數係自動落洗衣液
原來我酒店有得洗,仲要好平,300円半個鐘anyway thank you bro
原來我酒店有得洗,仲要好平,300円半個鐘anyway thank you bro
係 我成日都會洗 但小心要排 同要睇住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞