[群星護苗]估唔到C朗有成4個金球級數嘅隊友

352 回覆
244 Like 27 Dislike
有source未呀
定飛哥d 資料同佢既頭髮一樣都係假既
認同緊你,巴塞百年歷史比隻吸血鬼吸乾吸淨,影響力真係好大

收最貴的人工,贏最少的歐聯

幫你諗到原因,歷史咁多球王得美斯一個要球會幫手買球證買金球票買打手買座騎,唔怪得會瀕臨破產

GOAT
去巴黎果陣尼馬係主動想讓件10號出黎 美斯唔想破壞球隊個氣氛先著30 佢出道no. 轉會果時都諗喺度掛靴架啦 雖然唔知出年點 點同朗朗為件7號逼走卡雲尼
贏最少歐聯?
飛哥d頭髮同數據果然都係假既
笑撚到仆街,最吸金所以球會瀕臨破產係咩玩法吸球會嘅金落自己度最吸金?

人哋吸金就吸球迷,花王就吸球會果然係GOAT
同期兩個球王級入面唔係贏最少唔通贏最多咩
諗下好喇你
sorry同期得美斯一個球皇
而且你係講巴塞百年歷史入面,忽撚咗個腦定唔識中文?
得兩個比較用最多最少已經柒,詞不達意仲柒,上面鳩up完篇新聞無source就更加柒
你次次出黎柒幾獲就潛水,朗哥有你d咁既球迷真係喊三聲
sorry同期得美斯一個花王
百年歷史同最多最少都唔係同一句,你係咪重度
原來係美斯係自己去叫啲公司唔好落sponsor 又學到嘢
我就真係笑撚到仆街
你下一句無講明就即係源用上句啦你係咪重度
定以後無講明都係比較緊美斯c朗呀柒頭
吸到巴塞就破產仲敢sponsor?人哋唔驚你執笠咩
啲字又唔係你打,唔使你幫手解讀源唔源用上句架喎你呢啲重度唐仔就唔好學人懶鳩叻睇中文啦,對你嚟講太深
你智障學校唔洗做閱讀理解?
錯撚哥作完新聞唔洗俾source?
做咩自爆自己讀咩學校?
https://sports.sina.cn/laliga/barcelona/2019-12-03/detail-iihnzahi4883569.d.html

咩作新聞呀傻鳩你係咪唐仔嚟google都唔識
你知唔知自己Up乜春啊禿頭狗
你重度?
英文source喔你唔識睇人要咩?
自己重睇巴塞新聞啦 朗迷最中意老屈
巴塞低估左美斯吸金力所以先想offload佢 以為自己搞得掂
明明係Sponsor見巴塞無左美斯先再加劇巴塞財困
講撚到美斯吸左巴塞血咁 朗迷係中意歪曲事實嘅
唔講以為佢又要勒索隊友
中文source有咩問題?你係咪睇唔起中國報道?一定要外國勢力先啱你心水?

無料到要講埋d鳩野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞