[群星護苗]估唔到C朗有成4個金球級數嘅隊友

352 回覆
244 Like 27 Dislike
按你邏輯,每隊波嘅教練都係識哂所有位置嘅踢法
佢邏輯base on對上個quote
建議你問返對上條友
但牙朗似有料做教練
我估你既講法同個條友既諗法唔會差太遠
嗱算啦我當你弱智唔識,其實教練係有一班助教例如龍門教練、後衛教練、戰術教練幫佢手嘅
講緊施丹哥狗呢d教練喎 弱智仔
所以咪唔係識曬囉 弱智仔
係你自己講到要識哂咁
我先話你唔啱
唔好偷換概念啦
Rafael Leao 講伊巴幫左佢好多,但佢地踢法同擅長唧野都唔同

“He couldn’t wait to go under the knife, as he suffered for all these months. Zlatan helped me to grow, he gave the whole team that mentality and belief. He is the most intelligent and likeable person I know in football.
你閱讀障礙呀?咁大隻字串緊係佢唔識踢又點樣所謂幫人成長拎金球囉,好撚難明?
由頭到尾係與樓主話要教球技啫
點解Benzema/modric 就唔可以喺mentality同belief上跟c朗學到野

Benzema 頭2年正選不保
modric 初到皇馬淪為水貨
同c朗5個金球得主,球隊絕對核心差好多皮喎
點解你覺得一定要識踢先可以幫到
高普老婆唔係足球教練,都識得叫高普拒絕曼聯啦
我曼一向講錢唔講成績
你柒左
我係回應緊on9樓主講嘅阿朗教摩迪踢中場,教賓斯馬踢9號位
你又啱
但朗迷會講成績
屌你真係好撚on9,講到贏金球係揾個乜都唔識嘅人俾下意見就攞到,咁計嘅話所有有份俾過意見賓周馬嘅人都係全靠佢地幫賓周馬成長先贏到金球

笑死人咩
美斯 根本就係典型好黑人憎個啲人
https://lih.kg/3192846

想陰d陰d?
推上黎笑下先喇
C朗攞5次金球,同賓施馬做左幾乎十年隊友
你就講到c朗係乜都唔識
無錯,佢真係唔識揹位
唔通賓施馬係因為識揹位而攞金球獎
唔係,不過打9號唔識揹位應該一早收左皮
阿朗咪唔識囉,一直都係靠人晎照佢,依家一無就收皮
未正式離隊就屌晒高層屌晒教練
算唔算令到隊友學到野?
算唔算令到隊友有所成長?
花迷VS朗迷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞