[群星護苗]估唔到C朗有成4個金球級數嘅隊友

352 回覆
244 Like 27 Dislike
柒到
又唔計一個仲要南美歐洲唔識分上次又唔識尼斯
你都on9嘅,你淨係估得美斯有咩?踢得豪門肯定身邊不乏世界盃冠軍隊友,我求其數出黎阿朗身邊夠有卡卡、郤奧斯、卡斯拿斯,拉莫斯、基亞連尼、華拉尼,額外仲要有埋世盃金球得主摩迪、世盃金手套兼冠軍成員保方、世盃神射手J洛

但係美朗霸左12年金球加一年取消頒獎之下,阿朗都仲可以揾到4個金球級數嘅隊友就真係好神奇啦
溫室小朗
柒撚到你
傻鳩到你

阿朗終於追到7個金球!
加埋賓周同摩迪2個嘅話
4個歐冠喎,自己睇WIKI啦,用假資料唔會威D架
訓喺屋企睇直播又話計一個歐聯笑撚死人咩花狗
成世人淨係龜喺一隊巴塞溫室度踢十九幾年先得三年贏歐聯稱霸歐洲,踢紐維爾舊生又唔得,一離開個溫室踢巴黎走去靠痴人哋法甲班霸早一季歐聯四強,又射失十二碼一個累全家搞到人十六郎踢第五聯賽都踢到全季五球,金球入圍都冇

仲有面走去笑個歷史攞最多次改制歐聯,歐聯最多入球,最多神射手,最多最佳球員,最多助攻,最多勝場,最多罰球,最多淘汰賽入波,歷史唯一喺兩間球會兩個體系都拎到歐聯、神射、最佳球員嘅牙朗

我係你班花狗就唔敢提歐聯啦成世龜喺巴塞溫室十九幾年要出埋北京電視機先得三年稱霸歐洲嘅球神笑撚死人咩溫室小花狗
CR7依然係新鮮出爐金球前20,M10變撚咗M30(都冇)

真係好撚可惜,金球獎淨係世界頭30先入到圍,嗰啲轉一轉溫室就退居二三線嘅回塘廢老要入圍係難啲架喇
好耐冇見 飛哥
唔講以為佢攞諾貝爾獎
賓周今季表現點
咁你偶像朗哥做乜輸俾啲咁嘅人呀?
清 識波
兩個都咁勁 打和super~
仲有自己 陪伴呀朗37年
輕撚咗機
有兩個係牙朗走左之後先拎
咁就可以得出同牙朗做隊友個幾年學到好多野

朗迷
仲有金球級數既教練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞