[群星護苗]估唔到C朗有成4個金球級數嘅隊友

352 回覆
244 Like 27 Dislike
第一係金球
第二係銀球
第三係銅球

你重度?
同之前費達拿個post一樣
呢兩條友俾人話基本功一般係咩玩法
人地問你有冇考過第一/第一嘅level, 你會唔會答佢:「我考過第二名同第三名,所以我有第1嘅level!」

你弱智就睇醫生啦
咁巴塞就係靠美斯營銷出黎既産物,唔怪得而家隊波咁撚廢
你講就係咩傻鳩

金球入圍都冇嘅回塘廢老贏?
就算佢以後都唔入圍,你朗哥都追唔到啦
回塘廢老

明眼人一睇就知係邊個吸血鬼逗住全球最高人工帶住隊波踢歐聯年年含哂撚冇獎金,搞到巴塞瀕臨破產

老馬踢拿坡里,拿坡里會唔會搞到瀕臨破產?比利踢山度士,山度士會唔會瀕臨破產?

自古以嚟咁多球王係得溫室花王咁撚勁可以帶隊帶到自己隊波瀕臨破產,唔怪得係goat
喺前面追啲咩5歐聯追3歐聯?
https://youtube.com/shorts/ROVjSxJQkA8?feature=share

你自己問佢點解要追金球啦
在拿到第6個金球獎獎盃後,美斯接受了媒體採訪。他講了一個在台上發表獲獎感言時沒有提到的問題,那就是希望拿個人的獎盃換歐冠盃或者美洲盃的獎盃。

在發表獲獎感言時,美斯表示第6次獲得金球獎很特別。但他之後在接受媒體採訪時表示:「我從來不會滿足於個人獎項,這都是次要的,重要的是集體的獎盃。我希望能競爭一切冠軍,有時候可以,有時候做不到。但我一直在說,希望能獲得美洲盃或者更多的歐冠盃獎盃,而不是這樣的個人獎項,當然這些個人獎項也是一種認可,金球獎意義很大,有很多球員在競爭。」

你自己問佢點解要追歐聯啦
金球獎邊到黎既銀球銅球
沙維小白仲踢緊疤?
佢想贏歐聯有冇話要超越邊個呀?
阿朗就講到明話要超越美斯啦
冇話要超越又點?又唔計?

咁超越到未姐?
阿朗話要678個金球超越美斯呀,我相信佢會超級到
美斯都年年話要帶歐聯返魯營,我相信佢會做到
有無英文source
想問年年既意思係邊幾年?
唔撚識計數就番番去讀小學啦
尋飛狗又開始自己作數字美斯得3個歐聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞