[群星護苗]估唔到C朗有成4個金球級數嘅隊友

352 回覆
244 Like 27 Dislike
美斯已經踢緊FARMER LEAGUE啦
重想點呀
放過我哋啦

其實我軌一隻兩個都唔反,不過你對比美斯去巴黎既話應該係同C朗去祖記先比較合理
好多時真係感覺皇馬一隊波對美斯一個

你契大佬回應你
法甲007金球入圍又冇份法甲最佳入圍又冇份

笑人金球入圍英超最佳入圍零作用
咁沙維小白退落嚟之後
小花帶領疤攞咩成績呀

一日最衰Griezman同Coutinho囉
咩話
牙朗連續3年歐聯畀Farmar League既踢出局呀
你勁柒
入面內容講緊場波
呢d洗撚source咩
你呢挺人真係人地同你理性傾波都唔得

周邊新聞冇source唔通下下trust me dude咩
Carry 咗去邊呀傻鳩朗迷?
由第二Carry 到第六踢歐霸呀
小花應該比返2個金球沙維小白
咩話
花哥連續8年歐聯畀人踢出局呀
今年牙朗就正喇
歐聯都唔洗踢
唔洗畀人踢出局
唔係信哂花王年年未開季都話帶歐聯返魯營使撚年年億億聲買座騎做水魚咩本身巴塞就係用拉瑪西亞青訓出哂名唔使點洗錢,為咗隻花王先搞到負債累累你仲好意思提
都已經7次稱霸歐洲,再贏驚你班花王迷心臟病發
呀花王迷契大佬你同你契細佬爬下文先啦,樓上一早貼咗英文source呀花王話歐聯係the best thing喇喎,係咪要有埋韓文日文先叫有source呀,自己學下用google translate啦
7次?
講黎聽下
屌你喇
講緊source問題
你又扯埋其他野黎講
你呢d狗真係唔搭八架喎

講到紐維爾舊生隊同歐聯有咩問題未呀
歐洲嬰兒爬行大賽冠軍
搵緊韓文日文source比你喇,花迷契大佬
銀你都講得出 你地牙朗連世界盃決賽都未入撚過就收埋打飛機啦
Diu你 你牙朗10分鐘都未有就傷撚左出去做教練啦尋飛狗
唔計有冠軍啦!
分組賽歐聯同你淘汰賽差唔撚多 係咪又唔計?
我就緊係你契大佬喇
一個世界盃決賽 同 美洲盃
一個計世界盃決賽都未去過 仲要傷出決賽
唔撚計啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞