[群星護苗]估唔到C朗有成4個金球級數嘅隊友

352 回覆
244 Like 27 Dislike
花王咁勁連呢個比賽都贏到,好似米六以下定侏儒症先參加到
你個傻系連4變3都講得出啦
個標準任你定 咁牙朗無踢決賽都可以照唔計啦
我都想睇牙朗最重視既金球獎快撚啲超越美斯
Sorry計所有個人獎項 團體獎
美斯都係多過你牙朗
邊撚到carry?第2變第6?
你up乜9呀,廿幾分鐘先傷出架喎人哋就場場都正選踢歐國盃,神射手第2助攻榜第2,花王就十六強收咗皮喺屋企食樂事0貢獻

仲好2c提世界盃,整張捧杯圖睇吓先啦花狗
我都好想美斯最重視嘅歐聯冠軍快撚啲超越C朗

THE BEST THING
禿頭就玩得,你可以報名,但啜奶嘴嗰陣記得唔好又含錯隔離條撚
咁要搵返花王老祖宗哥迪奧拿先得
原來你脫髮係為左致敬哥蛇
幾次歐聯神射手 =0正面影響 咁都講得出
ok
今年唔洗踢歐聯→唔洗獌係歐聯出醜
100%正面影響喇屌
你講野都幾無邏輯 加盟後對波就一沉不起 個因果 完全係你9 up 話係就係

上兩季開始跌wat 都入十幾球 都可以話 0 正面影響
你話佢廢左好多 影響力無以前咁大 依個係事實
但絕對唔會係 0 正面影響 0喎 盲反都唔會咁講啦

要踩朗咪直接話佢依家廢到仆街 連佢以前既成就 能力 都否認 學咩人睇波

利申 美斯史一 C朗史二
你望返我quote個篇文先喇
條友idol同goat掛勾添喇
唔撚講?
//要踩朗咪直接話佢依家廢到仆街 連佢以前既成就 能力 都否認 學咩人睇波//

呢句直接同尋飛班人講喇
金球入圍>>>>7個金球
你老尾佢地d邏輯好笑到
祖記今年冇阿朗
歐聯出唔到線 意甲排第8
喂 廿分鐘?你咁都講得出?廿分鐘好撚多
又咪係無踢足 !唔計!
無貢獻決賽你講黎拓尻?
你牙朗連講世界杯資格都無啦 成撚日16強出局
得個殿軍仔 連牌都無
神射手無金就咪撚係到提啦 傻系
唔撚緊要 大部野已經過哂
總項目都多過你 個人就更加唔洗講
thx for the information
咁你幫手同尋飛解釋下點解巴塞2年踢歐霸
唔好講咩「美斯唔乞人憎,討厭既係美斯迷」
美斯金球排第五個年成個波台鋪天蓋地都係世五世五
巴塞恥辱式出局個幾年又係咁
美洲盃個幾年年年笑每週盃亞軍盃
咪撚諗住同我選擇性失明呀屌晒你地老母
拎住罐樂事都提四個歐聯啦傻鳩到你
你隻溫室花王連提歐聯嘅資格都冇啦,求其喺皇馬執件都多過隻成世人匿喺同一個溫室得嗰三個歐聯嘅花王啦

匿喺西甲做愛斯賓奴屠夫咪叻囉,出歐聯打隊勁小小嘅就年年柒,柒撚到一脫離個溫室去第五聯賽踢個006出嚟金球都入唔到圍真係好撚羞恥play
當美斯入唔到波 佢可以助攻

當c朗入唔到波 佢淨係可以打細路

有冇人知世一摩係咪冇出?點解我皇攻勢都做唔起既?
https://lih.kg/880322

仲以為皇馬無咗朗就唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞