[親生仔] Google Pixel 討論區 (88) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
我都係4a 轉,一拎起手覺得重左勁多
check 一check原來未計殼已經重4a 一半
日版真係要諗諗... 巴打知唔知點搞相機聲同5G?

有冇巴絲知最頂粒紫燈係咩嚟?
回錯post
德馬說好的17號出貨呢
德馬扣左數了
扣左數都可以改期

我數都未扣
德馬數已扣
用咗3日嘅bug同問題

back home手勢無反應 幾次
screen scoring bug 未解決
收到wifi但上唔到網 幾次
ultra wide out focus 一次
ultra wide拍片同影相暗位好多noise 拍hdr片noise更多
轉鏡頭依然唔順暢 但好過6 pro
前鏡自拍對焦對唔到塊面? 搞到好似開咗美顏咁

好過6 pro同s21u 正常使用唔打機sot有5h 夠同一日

發熱 (accubattery)
叉電幾熱 ~40度
日常用微暖 ~30-35度
影相拍片 ~38-42度

希望部機optimise之後會好啲 同埋google快啲fix bug
7 pro
叉電有冇試過叉叉下過熱停咗?有冇用stand 2?

so far我部6pro仲係有呢個問題,尤其是用stand 2果時
呢個時間先送去左旅行
唔知去到有無現貨買

不過都預佢有遲無早
我wifi同藍牙都連到,MasterCard 一樣加入失敗
隻錶幾細,我細手都覺得細,錶面比casio玩具錶仲細
啲電去得好快(已開省電mode)
唯一好處係戴上手好舒服
點解你部嘢同我嗰部差咁遠?係咪壞撚咗?有冇得換?

我暫時唯一覺得問題就係佢觸控回饋嗰震動有啲弱
所以幾平都好,我打死都唔會買第一代
加唔到master+1
WiFi 問題解決咗:https://support.google.com/googlepixelwatch/thread/183850185/can-t-see-my-wifi-in-the-list?hl=en

要set死個2.4Ghz WiFi 用 channel 1-11是但一個隻錶先認到,本身auto就唔得

阿門
x 2
你哋邊張?
我加到mox
citi
睇community 都有人話係卡果邊問題,俾唔到個active token去wallet app

我試咗HSBC Red同Tap & Go消費券都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞