[親生仔] Google Pixel 討論區 (88) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
我都想試sony, 但澳洲連賣都冇得賣, 計返仲早過LG收皮

當年部Xperia S靚都癲

聽講一催 個日期就會比人撚黎撚去
好似真係未有
講起 Xperia S...
呢部嘢新就靚 但非常唔襟用
下爬黑色啞面 用半年變油光一噠噠
個透明殼就到咗三個仲有兩個嚟緊
部機就遲遲未到

法馬。256gb 黑色成功出貨
我當時用緊Motorola milestone, 見到真係流曬口水...但玩過人地部xpedia arc之後...

最後買咗三叔公s3, 再之後就g pro >g flex2 >v20..如果唔係我就冇得買我可能都會入手LG wing....

之後就S10+ 直到而家pixel 7pro
加入屌Amazon老母兵團啦…

分享尋日用咗一日嘅電量 自問算中度使用
主要係周圍 Groceries Shopping 上網格價睇 Review
大概20分鐘 Pokemon Go 影咗十幾廿張相
藍牙長開連 Pixel Watch
英國 Giffgaff 目測50%時間收到5G

5000mAh 來講未算核電 但我覺得夠用
Milestone 我都用過
之後又用過 Xperia Z3
不過我覺得 Sony 機麻麻
各方面性能OK 外形靚仔 有少少 Overprice
但除非你好錫機 否則殘得好快
最記得s3嗰陣時有份做烙印戰士同埋午夜藏寶圖

所以之後遠離三叔公做咗LG死忠
我用過 Nexus 4 之後做咗 Google 親生仔死忠
Nexus 5X, Pixel 4, Pixel 7 Pro
中間用過 HTC 10 都用唔慣 太多垃圾 App
Essential Phone 算半部親生仔 不過相機超垃圾

Pixel 4 之後就等來英國先換 Pixel 6
費事 5G 殘廢有得睇無得用
結果等到 Pixel 7 Pro 非常滿意
無行 Speedtest, 但體感係有差別
分別唔止係 Bandwidth 大, 而係 Latency 低
LTE 撳 Link 要半秒先開始轉版面
5G 係好似開咗 Wifi 咁 一撳秒轉
幾時落單?
支持
呢個價可以狗衝
德甲我屌你老母
鬼域減埋優惠都要6799(128gb),佢可以再平一截
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞