[親生仔] Google Pixel 討論區 (88) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
用家問題
[member]未又係唔出貨/member]
根本無得信...我之前都好信 但次次都比佢撚 單已CUT
鬼域其實都仆街架...見多人自己加價74變79
我考慮緊好唔好換貨,定等下更新
呢個係ai回覆個日期係覆你order個estimate 最遲嗰日
我次次睇德馬 法馬都冇貨 又無辦法成日keep住去睇 所以而家佛系左 我部機11月到我手上 我當贏左
我嚴重懷疑英馬唔夠貨送香港既單 所以係度拖住
佢設定果度有得較個keyboard高低
今日見英馬改左arrived by 13 dec
cut左單去鬼域買
等多兩個月頂唔緊
唔講以為香港今舖買一百幾十萬部
德馬都唔出 法馬好似過左數就會出
真係用唔到GPAY定個別問題?
最慘 係好似見唔到有英馬送香港 有人撚緊機 d 機唔知去晒邊度
唔通英國本土 都去英馬買 唔係g store買?
好順滑,親生就係親生
開省電夠頂一日
充電好快(因為得好細電)
覺得錶帶比apple watch舒服
個手機app好似beta 咁,好簡陋
俾法馬cut咗2次單 hold起埋信用額都唔俾機我 唔知衰咩

畫面好靚
00:09 Local time
Processed at HONG KONG - HONG KONG SAR, CHINA

HONG KONG - HONG KONG SAR, CHINA

德馬白128,6號單,到喇到喇到喇!
Wear & pixel watch
google fit & Fitbit

呢兩pair app真係搞到我頭都大埋

作為由moto 360 gen 1已經開始用嘅用家,我真係寧願佢用哂舊app好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞