[親生仔] Google Pixel 討論區 (88) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
堅?
日版係咪可以自己做工程師搞掂相機聲
但係入到佢個site根本無得買
想問下日版 港紙買幾錢呢 7 pro
等緊佢聽日覆
屌 英國係咪俾廢老689講中 冇人開工
我仲要碌AE唔知佢唔收現金回贈千幾
7號AMAZON DE order黑色256GB到而家都未Ship
係呀 我就唔搏了
咁正 回贈咁多
日版硬體天線同美版台版一唔一樣?
想知日版root用唔用到5G
影相聲我反而無乜所謂
DHL真係2-3日就到
我都係一樣 當佢星期四先啦
有無人會收pixel 6 pro
黑色 128gb
換左pixel 7 想放
其實android轉左64bit好耐
lm
見有師兄問Pixel 7嘅報告,咁我講吓用咗大半日嘅感受

首先指紋反應算快,基本上一㩒即到而依個都係上年唔買6仔嘅原因

其次電係幾襟嘅,可能對上嗰部係用5仔同12 Mini所以覺得Okay,叉爆100打兩舖COD扣咗6-7%咁上下,都算省電即管睇吓用多幾日佢嗰個電池學習會唔會令部機更加省電,同埋打緊機唔算好熱,當然係feel到發緊熱但未去到辣手而主要熱嘅位集中喺camera bar附近,我覺得5仔同12Mini打起機上嚟仲熱過佢不過我冇用過6仔所以唔知發熱程度同佢相差成點。so far打咗幾舖cod都feel唔太到降頻,都可以keep住50-60fps咁上吓。

講完好嘢講吓衰嘢啦用咗幾個鐘已經發現好幾個bug 同上面巴打有講嘅scrolling得慢嘅問題,希望遲啲update解決到啦。另外嘅就留返俾其他師兄解答啦另外白色真係好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞