[親生仔] Google Pixel 討論區 (88) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
我部白色仲未dispatch
我應該真係好好彩,12號落單15號已經到香港,係衰自己on9先今日攞到機,可能關7少人買事?希望各位師兄可以快啲收到機啦
好似Pro ship overseas嘅英德馬全部中撚晒伏
咁好可能Pro太多人買唔夠貨搞到無限delay. btw 德馬買的
冇諗過太好賣
今代Pro相機又真係屈機咗啲嘅,我估依度唔少師兄都係因為依個原因而入手
7pro fingerprint 我覺得冇4a 5g咁快 之前用4a 5g係hi到都unlock 咗 而家要等

大過部4a 5g 咁多 120hz又順 好唔慣
Etopia 日版
個 app 都係要 64bit. 鳩估可能 HKJC 唔使/ 唔可以喺 google play 上架, 所以仲係 32bit, just 鳩估
問咗後日有現貨
真係望到食唔到都唔明點解唔賣香港
鬼域咁撚仆街吊高賣
we have no stake in google
小眾人買 又要開個檔睇住 賺唔到錢
果間0咩三禾食水仲深
不過都係明買明賣
我都係12號落單買7都仲未出貨
ching做得善事多
rear mount fingerprint無論擺位定係識別率定係下拉功能都係冇撚得頂,不過已成過去
今晚set咗隻錶一輪,暫時發現兩個問題:
- 唔知點解detect唔到屋企個wifi,手機開hotspot 又得
- google wallet加唔到Mastercard

希望打後信者得救,阿門
唔撚係掛

我唯一一張VISA最近expired, 仲等緊新卡(打去屌晒鬼都仲未撚寄,生意好呀可能)
變左呢排得master可以拎嚟拍
差mon貼 但amazon睇落好多好伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞