iPhone MagSafe 尿袋討論(4)

1001 回覆
9 Like 10 Dislike
特賣城
原來
個價錢寫左
放係6號鋪
好明確既指引, 6 號鋪都有埋唔駛迫
唔覺
ego 出左個3.1,跟anker622 好似差唔多
有冇人用過ego3.1同anker622 比較一下呀?
諗緊想買ego 3.1唔知好無
唔重咩
慣咗無野
想請教下,前幾日買左個Apple尿袋,今日全日痴住佢,愈用愈跌既,唔識升上去既? 叫正常?

Check過更新到最新ver

如果係正常,用到10%先落呢舊野未好on9
想問下電話同殼 中間加番個磁圈 係咪都照差到

無買magsafe 殼
之前試過26%貼落去 一個鐘後部機倒扣到17%
但個battery pack有無扣到電?
有扣
但係我又未試過,玩咗半日,個電量仲有70%嘅,咁嘅情況真係要全日黐住佢
佛系pack 黎
你唔用佢先識叉
聰明
講左好耐呢舊野唔係for充電而係加大部機電量
所以佢個名叫battery pack而唔叫battery charger
姐係得20幾%電 用佢黎充電係咪已經無用 只係一直維持長時間係20幾%?
仲諗緊買唔買
咁都好嘅,平時40%就隊舊嘢落去
我係感覺到佢跌得慢左,頭先我出post嗰陣70%,到而家66%

琴日Price特價 $299
講吓用後感
1.支架好穩陣,磁力都好強,不過最好都係唔用機殼或者用MagSafe case。
2.可以齋做支架唔叉電,吸咗上去之後要撳一下掣先會叉電。唔怕個叉過頭。
3.叉電速度啱啱試咗50分鐘,由67%叉到86%。考慮埋80%之後會差慢咗,應該一個鐘可以差到30%-35%。遲啲用再update下。
4.充電嘅時候暖暖地,暖嗰個程度好似用平時用Apple原裝20W有線叉電嗰陣咁。
整體嚟講,好滿意。

順便屌埋Momax,之前用Momax呢一個熱到閪咁
見佢金屬外殼諗住可以散熱點知得個樣。
第2點更正返 唔知點解有陣時一拍落去會直接充電,如果單純諗住攞嚟做支架嘅要再考慮吓。
第一代前年出個d MagSafe 電好似好多間都會熱
買新d 版本會好d
In Belkin we trust
再更正番Belkin MagSafe 尿袋,啱啱第二點嗰度,大約待機10分鐘之後就唔會一拍落去自動叉電,即係褲袋攞出嚟嗰陣可以做純支架。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞