iPhone MagSafe 尿袋討論(4)

1001 回覆
9 Like 10 Dislike
我啱啱試佐momax 個外型係幾好 同5000mah果款都幾薄 不過都預咗超熱
Momax係熱撚到仆街 未買嘅建議唔好買
巴打,請問可以分享link 嗎?響price.com 搵唔到🙇🏻🙇🏻
賣曬 佢得閒price恒生優惠會更新 而家買最平應該係啲細舖$360-370
有 扣得少過部機扣 up到最新update
機問題 唔好詆毀
我之前都買咗個黑色,唯一缺點係冇動畫,我仲要買399
擺幾日唔用會唔會無哂電
本身想買belkin
但有見過師兄咁講就卻步左
應該係過熱所以停咗叉電
去battery應該會講 charge pause due to temperature咁既野
冇 完全唔熱
巴打,請問依隻有冇magsafe動畫
冇,但除此之外都幾好用
好多 bugs 係真嘅, 例如掹咗 Lightning 部 iPhone 都會繼續差粒 Pack or 掉返轉粒 Pack 繼續差 iPhone, 解決辦法都係 reboot iPhone / 拆咗粒 Pack 再黐
我同你一樣,我買左個小米磁吸尿袋,發現佢係會吸歪左,叉一陣就停左,要轉90度先叉到。唔用背板又無問題
換左塊背板都冇用
可以唔洗再用犀牛盾
用Apple 原廠magsafe case 用唔用倒Belkin 呢舊powerbank?
用到,磁力好強
今日見到ego3.1 6000 mAH 賣$199 ,唔知好冇用
想問14 pro 加左殼會唔會頂住舊原廠尿袋
見有人話會頂住執MagSafe duo
Ego gen3.1 12000mah 點睇
岩岩買左magicpro 既promini 10ms,貪佢有個typeA頭叉其他野,但係無線叉好熱
唔好訂,半個月即減價
無事
要接受到既發熱量我諗係得7.5W 用得到
15 W 熱到狗都不屌
之前用緊momax 隻一舊 熱撚到就快慢煮到舊牛 不過差得算快 iphone 11 一個鐘內差到 80% 不過早幾日無啦啦壞撚左
有無邊隻 5000 薄薄地,又唔熱 , 又好揸手
快差用返線算 想搵隻mag safe 尿袋可以長差 又唔熱 唔會降頻 除左apple 果隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞