iPhone MagSafe 尿袋討論(4)

1001 回覆
9 Like 10 Dislike
其實有個動畫同冇個動畫會有啲咩影響
犀牛盾唔係有MagSafe兼容版?
【淘宝】https://m.tb.cn/h.UdBeA3q?tk=kX8Z2zbwu2B CZ3457 「苹果Magsafe磁吸无线充电器充电宝三合一适用华为小米13/12快充airpods pro耳机iwatch手表桌面时钟支架底座」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开

呢舊野有冇人用過 d comment好似唔錯
可以即刻取貨,club就有排等
有冇人係用官膠加magsafe,會唔會用到1個magsafe印
Ching 個背板係用MagSafe兼容版
係用magsafe版,問左台灣客服,佢地話可能係公差問題
OMG…我啱啱前幾日都order咗
不如去apple shop試一試其他MagSafe 差唔差到
唔得嘅話睇下有冇得退貨
犀牛盾果邊問可以幫我換塊背板,睇下換完用唔用到先
都係用唔到就換其他殼算
犀牛又爆背,宜家又有magsafe問題,仲敢賣咁貴
訂咗10000,本來想買6000
係唔係新預訂果個12000?
12000咩係,訂咗26號出貨
我見佢寫有12000mAh
都有d 興趣
有就係買左有磁圈個隻,上面有位師兄用背板都同我一樣情況,用副廠電無問題,用原廠電要插線比個電先充到,就咁痴個電係背面充唔到
唔洗換,我訂左兩塊,交換用都係唔得,用其他廠電又得
我驚佢再減價多啲
Google過台灣d啲網站
暫時未見有講用唔到Apple MagSafe問題
台仔唔會個個用副廠啩

建議都係換咗貨先
可能批貨有問題
想問叉唔叉到apple watch ultra? 仲等緊隻錶發貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞