iPhone MagSafe 尿袋討論(4)

1001 回覆
9 Like 10 Dislike
第一次買,無晒信心喇,希望castixxx好用(利申未用過),如果唔係買返幾十蚊殼用就算
出type c版又再買粒
呢隻我有買過用,我用左幾日就賣左出去,第一佢依家得兩隻色,一係透黑磨沙一係透明磨沙,透黑既唔係用黑色機真係唔好買,隻色好難夾到個白紫金色機,透明個隻就靚,百搭其他白色紫色金色機,但就又係有通病,我上代用左幾個月開始黃,另外你唔介意個手感,呢隻殼比我感覺如果你大機,個手感會差小小,magsafe用到apple粒電,完全無問題,如果你用細機可以考慮,我大機用一陣會覺得揸到手好攰
睇錯,原來你講casetixxx以為你講cataxxxx,自己衝左出黎柒
係咪淨係叉到原廠電?
有無d叉到其他廠magsafe電嘅座推介
犀牛又爆背又用唔到magsafe
我插ipad半個鐘 都無升到

用咗一個月,已經唔想用原裝Apple.
1.5部機vs0.8部機
枱面支架食飯好方便。楝起充電唔太熱。有電量顯示,可type c出18W救N機,磁力超強。乜殼都吸到
想問下APPLE網頁邊個位可以搵到咩尿袋有MFM?
厚到
好柒
belkin 2代一様咁厚
厚同柒係兩件事
你嗰件又厚又柒
Belkin2代又無電量顯示,唔柒,不過勁垃圾
the club $199magsafe charger 又返貨
但係佢要送貨㗎啵,又要收運費
Magsafe Battery Pack用佐幾日 個手感係一流又薄 不過用黎急救做尿袋就真係差D
80蚊
點樣先可以去門市拎
買埋magsafe chagrer pack 先包運費
***magsafe battery pack
如果要運費,不如去衛訊買,好似都係$269
Over 400先包運
所以要買埋battery pack先抵,但係果舊電對我冇咩用
你係咪要

我差$200免運 夾埋你剛剛好
你攞刀仔黎鋸樹梗係差d 架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞