iPhone MagSafe 尿袋討論(4)

1001 回覆
9 Like 10 Dislike
佢呢款夾 好多車嘅出風口都夾唔實 好多reviews話左搖右擺
我收到裝左, 因為無叉電版都實, 呢隻都一樣
我講下我個人意見
一出果陣我都有買APPLE magsafe battery pack 官方果款尿袋
但用差唔多1年 發覺係[晒撚氣]
1. 重 痴機背=重+重
2. 慢 正如APPLE話齋 佢唔係幫你叉電 正路講佢係[續]電 ; 再加上佢無線叉比較慢 變相你成日手機拎上手用/打機既話 又翻返去第1點

但官方MAGSAFE 尿袋手感係幾好

為咗喺車差電 我買買接近10個夾風口嘅mount 有平有貴 但冇一個可以夾實 可能因風口係打直 最後見到一個有倒勾 可以勾住塊風口葉+擰緊先掂

香港都有$300 belkin啦
用緊iphone 14 pro + leather case + MagSafe battery pack, 差咗4,5 個鐘係冇升過%, 亦都冇跌,係咪正常?
14 pro 皮套正常喎我
姐係你個電量會升?

我係keep住唔升唔跌咁
會 我大約60幾%開始吸住嚟用
佢會叉到100%
我都係用皮 但正常充到電無問題 都無好熱
嚟緊想買舊電去日本 唔想帶咁多線 如果想手機尿袋一齊叉 係咪原廠最好?同埋原廠其實係咪會叉慢啲 只係幫粒電續下命咁?
仲有想問下其實原廠襟唔襟用?用兩三年會唔會入面啲電會有損耗?
一定會的你電話粒電2,3年都有損耗
同埋尿袋多數扯乾再差一定傷D
吊命用,旅行途中想滿血復活都係要用線
最近搬左屋之後床頭位無插頭
想買個尿袋夜晚差
慣左差通宵 係咪買返有線會好啲
買個拖板
Ego magpower 3.1 點睇
12000個隻有啲重量同幾熱下
太重唔考慮 我講緊嘅係6000
6000買返原裝算了
以家邊度買Apple MagSafe平?the club又冇左
行donki見到佢有個好薄既$229
想問下好唔好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞