Fearless|BRAVE GIRLS 討論區|21|期待下次CB

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
咁起碼表示逆行收入夠佢哋還債之餘仲有突可以做生意
咁睇怕Yuna唔會走去打工做barista喇
可能喺呢度pt呢
似乎4個部份有唔同諗法 有人想續有人想唔續
Yuna起碼買到車
而家迷幾好, 好過其他團有D續有D唔續.
我本身觀察係四人都唔想續
但如果有人想,最多都只會係龜,因為都叫有收到綜藝gag而Brave作為經理人run緊無謂轉
而MY如果無開cafe我會估佢有心留,起碼專唱,但佢逆行後都可以除咗嗰一次群星籌款之外無solo唱job俾我係佢都唔會再靠Brave
Eunji係必定晨早想搞生意,佢根本退出搞手袋嗰面壇野只係暫停
Yuna係最難估嗰個,但以佢個性應該會想獨立運作

咁睇的話再以四人組合形式表演應該零機會
但可能可以搞吓其他野,互相客串對方壇野咁
呢個真 最後妥協搵到共識共同進退 證明關係好好 不過睇語氣似得MY自己想續
同埋真係 四人合體唱歌嘅可能性大減 希望仲有機會見到佢哋同場
呢個情況都幾常見
想續同續咗真係兩件事
有時d閪公司落嘴頭分化,或者有隊友自撚私就狗衝去續,邊緣化未續嘅姊妹擺官咁樣,鑊鑊都搞到好難睇
連Apink出晒名好感情都做唔到共同進退,因為始終孫娜恩自己出去係有多d前境

今日到恩智出現
每年出道日如果一齊send幅合照畀就最好,有啲團體都會利用出道日前後去電台吹水或見面彩相send去ig,希望brave girls 會有啦
唔續約有唔續約好,各成員都可以搵其他公司發展自己專長或者做自己鍾意做嘅嘢
咁其實唔續約唔等於一定要離開公司嘅,龜咪又係離開公司
所有4名成員都將在本週日訪問
俾間垃圾公司摩太耐了
不過仲有個可能性係軍演
如果請佢地去,佢地應該唔會say no,但無咗間公司去執頭執尾唔知點manage
我估佢地嘅心態係情願出去闖闖都好過繼續受氣呀!
仲有一個例子4minute
絕對係
佢哋又已經有嘢搞 睇怕唔會 至少短期內
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞